Wrightova je v preteklosti kot razlog za razhod navajala Fosterjevo nezrelost. Foto: EPA
Wrightova je v preteklosti kot razlog za razhod navajala Fosterjevo nezrelost. Foto: EPA

"Poskusila sta znova, toda še vedno imata iste težave," je dejal vir za US Weekly. Enkrat skupaj, drugič narazen - to je kratek povzetek zveze med 49-letno igralko in 14 let mlajšim stanovskim kolegom. Wrightovo so z zaročnim prstanom prvič opazili januarja 2014, ob tem pa je razkrila, da si je dala na sredinec vtetovirati "B", kot Ben.

Devet mesecev pozneje, novembra, je par zaroko razdrl, a sta zdržala narazen le nekaj tednov in sta se na rdeči preprogi zlatih globusov že spet sprehodila z roko v roki v ujemajočih se črnih opravah.

Wrightova je lani priznala, da ji je Foster pomagal pri prestajanju težke ločitve od Penna. Zaroka pa je bila zanjo prijetno presenečenje. "Zaroka je bil velik šok," je dejala za Daily Telegraph. "Toda počutila sva se poročena že prej. Skupaj sva od prvega zmenka," se je še spominjala igralka.

Še marca je v pogovoru za Vanity Fair razlagala, kako jo Foster navdihuje: "Nikoli prej se nisem toliko smejala, brala ali hodila ven kot z Benom." A kot poroča revija People, bo očitno treba še nekaj časa počakati na tretji zakon Wrightove. Igralka je bila dve leti poročena s soigralcem iz televizijske drame Santa Barbara Danom Witherspoonom, 14 let pa s Seanom Pennom, v katerem sta se jima rodila dva otroka.