Odom naj bi se skrival pred javnostjo v hotelu in tam užival nedovoljene substance. Foto: EPA
Odom naj bi se skrival pred javnostjo v hotelu in tam užival nedovoljene substance. Foto: EPA
Zaradi odvisnosti je močno ogrožen tudi njegov zakon. Foto: EPA

"V zadnjih tednih sem mu prodal toliko cracka, kolikor ga nisem prodal vsem svojim strankam v zadnjem mesecu dni," je pred časom dejal neki vir za rumeni tabloid TMZ. V zadnjih treh letih naj bi tako košarkar porabil okoli 50.000 evrov za kokain. "Enkrat me je poklical, da mu moram nujno prinesti kokain pred tekmo, ker se mora postaviti na noge," je še dejal vir.

Zdaj pa se je oglasil še drugi preprodajalec, ki trdi, da se je mož Khloe toliko izgubil v odvisnosti, da se je odločil, da mu ne bo več prodajal mamil. Za to potezo se ni odločil, ker noče več prodajati mamil, ampak se boji za življenje košarkarja, saj bi se s tem sprožila preiskava, kdo je oskrboval košarkarja z drogami.

Nejasna usoda njegovega zakona
Odom je drugače že moral oditi s kovčki iz "vile" Kardashian, saj ga je Khloe postavila na cesto. Sam pa se je prijavil na kliniko za odvajanje od odvisnosti.

V kliniki je preživel ves dan, nato pa je odšel, ne da bi komur koli kaj rekel. Zdaj naj bi stanoval v hotelu in kadil velike količine cracka ter iskal nove dobavitelje mamil.