Začenja se prvi del izbora nosilca prestižnega naslova Slovenski avto leta, ki je lani pripadel Fordovemu focusu. Foto: M. Kr.
Začenja se prvi del izbora nosilca prestižnega naslova Slovenski avto leta, ki je lani pripadel Fordovemu focusu. Foto: M. Kr.

Barve RTV Slovenija uradno zastopa Val 202, kjer so v oddaji avtomobilsko-prometne minute redno poročali tudi o sodelujočih kandidatih za prestižni naslov "Slovenski avto leta 2013". V izboru lahko sodelujejo vsi novi modeli avtomobilov, ki so prišli na trg letos, in jih bo do 15. decembra registriranih vsaj 50. Njim boste bralci in poslušalci podelili prve glasove in s tem točke ter jih pospremili v finale, kjer bodo svoje povedali še člani novinarske žirije in izbrali novega nosilca naslova.

Vabimo vas, da s pomočjo glasovnice glasujete za avto po svojem izboru in si morda priborite eno izmed treh nagrad, ki jo bodo izžrebali na finalni TV-prireditvi v studiu RTV Slovenija. Glavna nagrada je osebni avtomobil škoda rapid, druga nagrada je 2.000 evrov dobroimetja na Kartici Petrol klub in tretja nagrada GPS ura za sodobne pustolovce Garmin fenix.

Glasujete lahko le enkrat tedensko, za sodelovanje v žrebanju ni pomembno, za kateri avto glasujete, pomembno je le, da glasujete za avto iz v posebnem okvirju objavljenega seznama in pravilno odgovorite na vprašanje na glasovnici.