Spomladi je Nina stala na velikem evrovizijskem odru, nocoj pa na
Spomladi je Nina stala na velikem evrovizijskem odru, nocoj pa na "misijaevrovizijskem". Foto: EPA

Sara, David, Maja in Barbara so se tako pridružili dvojčicama Evi in Niki Prusnik, Manueli Brečko, Niki Zorjan, Sarah Senica, Brini Vidic, Klemnu Orterju, Aljoši Kebru, Nadji Irgolič, Flori Emi Lotrič, Nastji Gabor, Evi Boto in Gašperju Riflju, ki jim je preboj uspel v prvih treh oddajah.

Naj spomnimo: v 2. krog tekmovanja se je iz prvih štirih oddaj torej uvrstilo 16 kandidatov, ki se bodo v dveh oddajah (na sporedu bosta 30. oktobra in 6. novembra) borili za obstanek, uspelo pa bo le najboljšim osmim. Od 13. novembra naprej pa bo v vsaki oddaji vsak teden izpadel en kandidat, dokler 25. decembra ne bodo ostali le še trije - takrat bo na sporedu finalna oddaja Misija Evrovizija, v kateri bo eden od trojice izločen, druga dva pa se bosta na izboru EMA 2012 borila za vozovnico v Azerbajdžan, kjer bo maja po zaslugi letošnjega zmagoslavja dueta Ell & Nikki na sporedu finalni izbor za Pesem Evrovizije.

Spremljajte Misijo Evrovizijo tudi na:

- Facebooku,

- Twitterju,

- uradni spletni strani.


Nocojšnjo oddajo pa je poleg tradicionalnih domislic Klemna Slakonje - tokrat je v podobi Lennyja Kravitza bentil nad slovenskimi športnimi neuspehi - popestrila tudi srbska pevka Nina, ki je svojo državo na izboru za Pesem Evrovizije letos zastopala s pesmijo Čaroban, tako kot se je pretekli teden Saši Lošiću, pa se je v duetu tudi nocojšnji glasbeni gostji pridružila Maja Keuc.

Na MMC-ju si boste v prihodnjih dneh lahko prebrali tudi pogovor s srbsko pevko Nino!