Anastacia in Anglež Wayne Newton sta se spoznala lani in se takoj zaljubila. Foto:
Anastacia in Anglež Wayne Newton sta se spoznala lani in se takoj zaljubila. Foto:
Zaradi njenega močnega glasu je bil celo Elton John prepričan, da je Afroameričanka. Foto: EPA

Pevka z neverjetno močnim glasom in Wayne Newton sta se spoznala lani, ko je on postal njen telesni stražar, se takoj zaljubila in se odločila poročiti.

Pevka je nato tudi povedala, da je bila poroka zelo romantična in še: "Bilo je neverjetno lepo. Točno takšna bi morala biti vsaka poroka." Pojasnila je, da je na poroki nosila belo obleko, okrašeno s srebrom in kristalčki, v znak zvestobe in ljubezni pa sta si izmenjala prstana iz belega zlata z diamanti

Newton je bil pred Anastacio zaročen z Lorraine Elston, s katero ima tudi dva otroka, pevkina najbolj resna zveza pa je bila s Shawnom Woodsom. Po šestih letih sta se razšla, ker naj bi ga zalotila v postelji z drugo.

Uspešno je premagala raka
To, da je novico o poroki prvi objavil nemški časnik, ni tako nenavadno, saj Anastacia v svojih rodnih ZDA ni pritegnila takšne pozornosti kot v Evropi, Južni Ameriki in Oceaniji. Največ se je o njej pisalo leta 2003, ko je razkrila, da je zbolela za rakom na prsih, že od svojega 13. leta pa boleha tudi za crohnovo boleznijo. Je tudi zagrizena dobrodelnica, saj sodeluje v mnogih humanitarnih akcijah, še posebno v tistih, ki se borijo proti aidsu.

Zanimivo je, da se sploh ne ve, koliko je pevka stara, saj sama pravi, da je rojena leta 1973, nekateri zanesljivi viri pa za letnico njenega rojstva navajajo leto 1968.

Wayne in Anastacia bosta medene tedne preživela na "drugem koncu sveta", natančne lokacije pa pevka ni želela razkriti, saj želi v prvih tednih zakonskega življenja uživati brez nepotrebne pozornosti medijev.

T. K.