Angelina se boji, da ji bodo vzeli dveletno afriško siroto (?) Zaharo. Foto: EPA
Angelina se boji, da ji bodo vzeli dveletno afriško siroto (?) Zaharo. Foto: EPA
Angelina in Brad s posvojencema
Angelina in Brad uživata v starševski vlogi. Foto: EPA

Po poročanju revije In Touch Weekly naj bi se oglasili biološka mati in babica Angelinine posvojenke Zahare, ki jo je igralka rešila skorajšnje smrti leta 2006. Zvezdnica, ki v teh dneh predstavlja svoj nov film Beowulf, je podhranjeno in dehidrirano Zaharo srečala na obisku v Afriki in jo odpeljala s seboj v Ameriko ter jo še istega leta posvojila.

Zdaj pa se je oglasila 24-letna Mentewab Dawit, ki trdi da je Zaharina biološka mama in da ni nikoli podpisala dokumentov o posvojitvi. Svoje trditve bi lahko dokazala le s pomočjo analize DNK-ja, za katero pa nima denarja.

Angelina je Zaharo posvojila kot siroto, kar pomeni, da naj malčica ne bi imela sorodnikov. Sosedje domnevne Zaharine biološke matere pravijo, da je Mentewab po rojstvu Zahare pobegnila, zato so jo imeli za mrtvo. Angelina naj bi ob podpisu posvojitvenih dokumentov obljubila, da bo redno obiskovala Zaharin rojstni kraj, vendar pa je po besedah domnevne Zaharine biološke družine obljubo prelomila. "Svojo hčerko hočem nazaj. Želim jo videti in ji vrniti izgubljeno identiteto," je izjavila Mentewab.

Angelina in Brad v Dubaj?
Prav danes pa so v javnost pricurljale informacije, da naj bi Brangelina kupila del načrtovanega umetnega otoka v Dubaju, kjer naj bi družina živela po ekoloških načelih. Po poročanju časnika Emirates Today naj bi Angelina in Brad na ozemlju t. i. Sveta organizirala različna predavanja v zvezi z varstvom okolja. Če so informacije točne, bosta Brad in Angelina postala soseda Richarda Bransona in Roda Stewarta.