Pevka se je na glasbeni oder vrnila na letošnji podelitvi grammyjev. Foto: Reuters
Pevka se je na glasbeni oder vrnila na letošnji podelitvi grammyjev. Foto: Reuters

"Pred karanteno sem zelo težko jokala. Pri 16 letih so mi vcepili v glavo, da lahko jokam samo takrat, ko mi ljudje za to plačajo," v najnovejšem intervjuju pojasnjuje Demi Lovato. "Zato sem si resnično prizadevala za to, da sama sebi dovolim, da čutim bolečino vseh izgub in travm, s katerimi sem se bila prisiljena spopasti. Zdi se mi, da se je zaradi tega moja zmožnost ranljivosti in intimnosti z ljudmi v tem času resnično povečala."

Priznala je, da je bila kriza, ki se je pojavila zaradi pandemije covida-19, zahtevna tudi zadnjo, a je v njej vseeno poskušala najti nekaj pozitivnega – in to je bilo zanjo delo na sami sebi. "Dobila sem priložnost in si rekla, da se bom prilagodila in se iz tega nekaj naučila."

Z delom v industriji izgubila veselje do glasbe

Glasbenica je poudarila, da upa, da ji bo uspelo spet odkriti tudi veselje, ki ji ga je nekoč prinašala glasba in ji je bilo z delom v industriji odvzeto. Ko bo to veselje našla, upa, da ga nikoli več ne izgubila. "Želim si, da bi bila moja kariera glasbena kariera, kariera o besedilih in mojem sporočilu. Želim si dolge kariere, za katero se mi ni treba spreminjati," je bila jasna glasbenica. "Ko sem bila mlajša, mi je glasba prinašala toliko sreče, potem pa sem to z delom v industriji izgubila. Bila sem popolnoma nesrečna in tega si ne želim nikoli več."

Demi Lovato je julija 2018 vzela prevelik odmerek mamil in zato nekaj časa preživela na zdravljenju. Na glasbeni oder se je vrnila s čustvenim nastopom na letošnji podelitvi glasbenih nagrad grammy.

Samoosamitev zaradi novega koronavirusa preživlja v Los Angelesu s partnerjem Maxom Ehrichom.