Ivanka Trump s Theodorjem Jamesom. Foto: Facebook/Ivanka Trump
Ivanka Trump s Theodorjem Jamesom. Foto: Facebook/Ivanka Trump

To je tretji otrok za 34-letno Ivanko Trump in njenega moža Jared Kushnerja, presrečna mamica pa je novico o prihodu štorklje sporočila prek družbenih omrežij.

S pripisom, kako presrečna je, je objavila tudi fotografijo iz porodnišnice, na kateri leži v bolnišnični postelji in v naročju drži povito štručko.

Tretji otrok za par
Trumpova in Kushner, ki sta poročena od leta 2009, imata že dva otroka, štiriinpolletno Arabello Rose in dveletnega Joseph Fredericka, novico o novi nosečnosti pa sta starša sporočila septembra lani.

Pri tem pa jima je dodobra pomagala mala Arabella, ki je novico, da bo kmalu dobila še enega bratca ali sestrico, še preden sta jo sporočila širši družini, že izklepetala vsem svojim prijateljem in osebju v vrtcu.

Ivanka, ki ima vodilno funkcijo v Trumpovi organizaciji, je pred časom dejala, da ji dobro uspeva ohranjati ravnovesje med poslovnim svetom in materinstvom, za zadnje pravi, da je veliko težja "služba" kot katero koli delo v pisarni.

Trumpov klan se širi
Trenutni favorit za republikanskega predsedniškega kandidata Donald Trump ima skupno pet otrok - v zakonu s Čehinjo Ivano Trump so se mu rodili Donald mlajši, Ivanka in Eric, v drugem zakonu z Marlo Maples se je razveselil rojstva hčerke Tiffany, v tretjem zakonu s Slovenko Melanio Knauss pa je dobil sina Barrona.

Donald Trump ima od včeraj tako tudi osem vnukov - pet otrok ima Donald mlajši, trije pa so otroci njegove ljubljene hčerke Ivanke.