Foto: Reuters
Foto: Reuters

43-letno igralko so na rdeči preprogi spremljali 14-letna posvojenka Zahara, 12-letna Shiloh in desetletna dvojčka Vivienne in Knox iz zakona z nekdanjim možem Bradom Pittom.

V Burtonovi filmski priredbi animirane klasike Dumbo, prva različica je po knjižni predlogi nastala leta davnega 1941, nastopajo Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Eva Green, in Alan Arkin, v kina pa prihaja konec meseca, na slovenskih platnih bo na ogled od 28. marca.

To je že tretjič v nekaj tednih, da je zvezdnica na premiero pripeljala svoje otroke, prejšnjič jo je na predvajanje filma The Boy Who Harnessed the Wind v New Yorku pospremilo vseh šest, tudi najstarejša sinova, posvojenca Maddox (17) in Pax (15), ki pa sta tokrat v LA-ju manjkala.

Še nekaj dni prej je s štirimi starejšimi otroki prišla na premiero dokumentarca Serendipity. Film Prune Nourry prikazuje režiserkin boj z rakom na dojkah in posledicah, ki jih je pustil na njenem telesu. Jolie je zaradi te bolezni izgubila mater, sama pa se je pred dvema letoma odločila za preventivno odstranitev dojk in jajčnikov.

Jeseni se Angelina Jolie vrača na platna v nadaljevanju Disneyjeve Zlohotnice.

Jolie je na dogodku v losangeleškem kinu El Capitan nosila belo toaleto Versace in nakit Cartier. Foto: Reuters
Jolie je na dogodku v losangeleškem kinu El Capitan nosila belo toaleto Versace in nakit Cartier. Foto: Reuters