Španska zvezdnika sta se poleti poročila, marca pa pričakujeta naraščaj. Foto: Reuters
Španska zvezdnika sta se poleti poročila, marca pa pričakujeta naraščaj. Foto: Reuters

Na tekmi lige NBA v Staples Centru v Los Angelesu se je na božič zbralo veliko znanih obrazov, kar ni nič čudnega, saj je rumenim nasproti stala zvezdniška postava Vročice iz Miamija.

Nič ni bilo od belega božiča
Na tribunah sta bila tako tudi španska igralca Penelope Cruz, ki je sijala z zaobljenim nosečniškim trebuščkom, in Javier Bardem, čeprav sta imela za božič drugačne načrte. Ker živita med Madridom in mestom angelov, sta za praznike želela obiskati sorodnike v Evropi, a jima je načrte, kot mnogim drugim, prekrižalo močno sneženje na evropskih letališčih.

Španca sta bila namreč zadnje čase veliko v ZDA, kjer je Javier predstavljal novi film Biutiful, njegova žena Penelope pa mu je delala družbo. "Še vedno nisva obupala, a očitno bova glede na razmere na letališčih morala ostati kar tukaj," je Javier pred božičem razlagal voditelju Jayu Lenu. To se je tudi zgodilo, a vsaj po fotografijah sodeč jima ni bilo prav nič hudega, saj sta se povsem vživela v košarkarsko tekmo, ko so ju pokazali na "kiss cam", pa sta se z veseljem tudi poljubila.

Španca sicer nista edina, ki sta zaradi vremena obtičala na drugi strani luže, v ZDA. S podaljšanjem bivanja v Los Angelesu se je moral sprijazniti tudi igralec Kevin Spacey, ki je beli božič želel doživeti v Londonu. A iz tega ni bilo nič.

Cameron zaljubljena do ušes
V Staples Center je še vsa zagorela in spočita prišla tudi igralka Cameron Diaz, ki se je le dan prej vrnila z dopusta v Mehiki, na katerem sta si z novim izbrancem Alexom Rodriguezom kot po tekočem traku izkazovala nežnosti, 38-letna Cameron pa je spoznala tudi njegovi dve hčeri, šestletno Natasho in dveletno Ello.

Kdo vse je še navijal za Lakerse, a zaman, saj jih je Miami gladko premagal, si oglejte v galeriji.