Halle je zanikala govorice, da s partnerjem Gabrielom Aubryjem želita povečati družino, saj se trenutno posveča svoji karieri. Foto: EPA
Halle je zanikala govorice, da s partnerjem Gabrielom Aubryjem želita povečati družino, saj se trenutno posveča svoji karieri. Foto: EPA
Rihanna in Chris
Rihanna je Chrisu oprostila napad. Foto: EPA

"Vedno, ko se ženske uspejo izvleči iz takšnih zvez, sem ponosna na njih," je pokomentirala z oskarjem nagrajena igralka položaj, v katerem se je znašla Rihanna, ter nadaljevala: "V preteklosti so me vedno privlačili moški, ki so sčasoma postajali nasilni, jaz pa tega nisem opazila." Berryjeva, ki je bila v otroštvu priča besednim in fizičnom napadom očeta nad materjo, je dejala, da je s pomočjo terapije dojela, da ni kriva za nasilno obnašanje svojih partnerjev.

Rihannina zgodba
Halle se je globoko dotaknila Rihannina zgodba, o kateri je pred kratkim tudi javno spregovorila. Kot je že znano, je mlado pevko brutalno pretepel njen nekdanji partner Chris Brown. Medtem ko bi večina nemudoma prekinila vse stike z nasilnim pevcem, je Rihanna Chrisu oprostila in mu ponudila še eno priložnost: "So trenutki, ko začne pogrešati Chrisa in se spomni na njegove poljube, nato na udarce, ki jih je mogla prestati. Trenutno se počuti močno. Toda obstaja možnost, da se zlomi in ga v trenutkih šibkosti vzame nazaj," je za revijo OK! povedal vir blizu Rihanni.

Pet let stran od Rihanne
Sodišče je Chrisu za brutalen napad dosodilo pet let pogojne kazni, šest mesecev javnih del (vključeni sta čiščenje grafitov in pranje avtomobilov) in petletno prepoved približevanja Rihanni na manj kot 160 metrov (če se pevca udeležita istega dogodka, se meja spusti na deset metrov). Brown mora vse leto obiskovati tudi predavanja o domačem nasilju.