Ellen DeGeneres in Portia de Rossi naj bi se poročili v ozkem krogu prijateljev in sorodnikov. Foto:
Ellen DeGeneres in Portia de Rossi naj bi se poročili v ozkem krogu prijateljev in sorodnikov. Foto:

V zadnjem času se v Hollywoodu rojeva vse več zvezdniških otrok, prav tako pa se mnogi zvezdniki poročajo in predvem ločujejo. Eden izmed zadnjih zvezdniških parov, ki naj bi se šestnajstega avgusta obvezal na večno ljubezen je lezbični par. Čeprav sta poroko napovedali šele za oktober, sta se zvezdnici po besedah prijateljev odločili, da se bo poroka dogajala ta vikend. Igralki, ki sta v ljubezenski zvezi vse od leta 2004, nameravata dahniti da v intimnem družinskem in prijateljskem krogu.

Justin se je ponudil, da jim spesni poročno pesem
Eden izmed prijateljev igralk je dejal: "Poroka se bo zagotovo zgodila, a sta povabili le 20 ljudi. Portia bo med drugim nosila poročno obleko Zaca Posena." 50-letna Ellen je v preteklosti izjavila, da se bosta ona in njena 35-letna izbranka poročili takoj, ko bo kalifornijsko sodišče istospolne poroke sprejelo kot legalne: "To sva želeli storiti že zelo dolgo, a hoteli sva, da bi najina poroka bila legalna." Komedijantka je pred kratkim izjavila, da je Portia njena sorodna duša: "Naučila me je marsikaj o meni, česar nisem niti sama vedela."

Ni znano, ali se bo med dvajsetimi povabljenci znašel tudi kakšen zvezdniški obraz, a je kljub temu Justin Timberlake paru ponudil, da jima napiše originalno poročno pesem. Pevec je Ellen dejal: "Morali bi imeti posebno poročno pesem, zato napiši vse, kar bi želela reči Portii in naj ona stori isto zate, jaz bom pa vse to skupaj strnil v pesem."