35-letna Mancusova je ob tej priložnosti pozirala z zaobljenim trebuščkom na snegu v kostumu stripovske junakinje Wonder Woman ‒ v podobni opravi se je tudi spustila januarja 2018 po progi, ko je odsmučala svojo zadnjo tekmo za svetovni pokal v Cortini d'Ampezzo.

Kalifornijka je fotografijo objavila pod oznako #mamesopravejunakinje in zapisom "Pred vami sva skrivala majhno skrivnost. Prihaja kmalu, julija 2019".

Na drugi fotografiji vidimo Julio s soprogom Dylanom Fishem na plaži, pri čemer mu ona z vidnim trebuščkom sedi na ramenih.

Kot je še sporočila, pričakujeta fantka. "Velike načrte imava zate, mala ribica (riba = fish, ang.).

Mancusova in Fish sta se poročila leta 2016 v njenem domačem Squaw Valleyju v Kaliforniji, leto pozneje pa še na Fidžiju, kjer sta se spoznala med deskanjem na valovih, saj on tam dela kot upravnik obalnega letovišča.

Za par bo to prvi otrok.

Pred zvezo s Fishem je bila Mancusova vrsto let v zvezi s smučarskim kolegom, Norvežanom Akslom Lundom Svindalom, še pred njim pa z rojakom Stevenom Nymanom. Ta ji je na Instagramu že zaželel vso srečo in ji kot očka triletne hčerkice sporočil: "Čestitke! Ni ga čez starševstvo."

Mancusova kljub vsem uspehom Lindsey Vonn in Mikaele Shiffrin (za zdaj) še ostaja najbolj odlikovana ameriška smučarka s štirimi olimpijskimi medaljami, vključno z zlatom v veleslalomu leta 2006.

Prav tako je osvojila par srebrnih medalj v Vancouvru leta 2010, eno v smuku in eno v kombinaciji ter bronasto medaljo v kombinaciji leta 2014 v Sočiju.

Ima tudi pet medalj s svetovnih prvenstev, medtem ko je v svetovnem pokalu na najvišji stopnički stala sedemkrat.