Gomezova opazke italijanskega modnega oblikovalca še ni komentirala. Foto: Reuters
Gomezova opazke italijanskega modnega oblikovalca še ni komentirala. Foto: Reuters

"Tako je grda," je zapisal Gabbana pod fotografijo, ki je bila objavljena na družbenem omrežju Instagram. Kmalu za tem so se oglasili oboževalci 25-letne pevke, ki so stopili v njeno obrambo. Modnega oblikovalca so označili za "nespoštljivega", njegovo opazko pa za "neprimerno".

"Ne žalite znamke, gospod. Vaš status v modni industriji vam še ne daje pravice, da žalite ženske," je zapisal eden izmed komentatorjev. Spet drugi so sprožili pozive, naj ljudje bojkotirajo vse izdelke iz modne hiše Dolce & Gabbana.

Pevkina najboljša prijateljica Julia Michaels je ob tem tvitnila: "@selenagomez, hočem ti samo povedati, da si ena izmed najlepših žensk na svetu, kar jih poznam. Tako po zunanji kot notranji lepoti. Vedno te bom imela rada." Zvezdnik serije 13 razlogov, zakaj Tommy Dorfman pa je dodal, da v letu 2018 ni prostora za Gabbanove homofobne izpade.

Oglasila se je tudi pevka in igralka Miley Cyrus: "Kateri k**** (če je to res) je j*** v zmoti in poln s****? Ona je lepa, da padeš dol."

Gabbana je sicer znan po neprimernih opazkah. Na družbenih omrežjih je v preteklosti že napadel zvezdnice, kot sta Kate Moss in Victoria Beckham.

#selenagomez rocks red dresses Choose your fave: 1,2,3,4 or 5?

A post shared by The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia) on Jun 11, 2018 at 3:22pm PDT