Rivera je Dorseyja spoznala pred sedmimi leti v Los Angelesu, ko se je začel pojavljati v serijah, kot so Southland, Parki in rekreacija ter Mob City. Foto: Reuters
Rivera je Dorseyja spoznala pred sedmimi leti v Los Angelesu, ko se je začel pojavljati v serijah, kot so Southland, Parki in rekreacija ter Mob City. Foto: Reuters

30-letna igralka, ki je bila s štiri leta starejšim igralcem poročena zadnja tri leta, je kot razlog za ločitev navedla nepremostljive razlike, je poročal ameriški tabloid TMZ. Hkrati pa se bo borila za skupno skrbništvo nad njunim dve leti starim sinom Joseyjem in želi, da sodišče zavrne prošnjo za finančno podporo, če kdo izmed njiju zanjo zaprosi.

Nekdanja zvezdnica serije Glee, kjer je igrala lik navijačice Santane, ki se je mnogim gledalcem vtisnila v spomin po romanci s prijateljico iz navijaške skupine Brittany, je za ločitev najela odvetnico Lauro Wasser. Ta je v preteklosti zastopala zvezdnike, kot so Ryan Reynolds, Heidi Klum, Ashton Kutcher in Christina Aguilera.

Pri TMZ-ju pa so izvedeli tudi, da je Rivera za datum ločitve navedla dan pred zloglasnim domnevnim pretepom, ki se je zgodil 25. novembra.

Spomnimo: par naj bi se zvečer prepiral na domu v Zahodni Virginiji. V videu, ki ga je na spletu objavil lokalni časnik, ki je o novici tudi prvi poročal, je bilo na policijski postaji mogoče videti v lisice vklenjeno Rivero, oblečeno v trenirko, kako stopi pred sodnika, ki ji razloži, da je obtožena družinskega nasilja.

34-letni Dorsey naj bi takrat trdil, da ga je žena med prepirom udarila v glavo in spodnjo ustnico, za dokaz pa naj bi priložil tudi videoposnetek. Iz pripora je bila igralka izpuščena po plačilu 1000 dolarjev varščine, v pripor pa jo je prišel iskat tast.