Kim Kardashian West spet dviguje prah. Foto: Instagram Steven Klein
Kim Kardashian West spet dviguje prah. Foto: Instagram Steven Klein

36-letno zvezdnico resničnostnih šovov in ženo slavnega raperja Kanyjeja Westa so "prelevili" v Jackie O, odeli so jo v obleke v slogu 60. let, tako kot tudi njeno hčerko North West, ki ji dela družbo na naslovnici.

Kim v reviji predstavljajo kot osebo, ki jo prenizko vrednotijo in napačno razumejo, obenem pa je Janet Mock, ki je intervjuvala Kim, zanjo zapisala, da je fascinantna oseba, ki si zasluži tudi naziv "nova ameriška prva dama", kot so zapisali na naslovnici.

Interview je naslovnico objavil na Instagramu, že nekaj ur pozneje pa so se pojavili številni negativni odzivi zaradi vzporednic s prvo damo. Sramotno je že primerjanje z Jackie, ki je znana kot modna ikona, poleg tega se na družbenih omrežjih sprašujejo, zakaj tako navdihujoče in elegantne osebe primerjajo s Kardashianovimi, ki so slavo dosegli z resničnostnimi šovi. "Lahko rečete veliko stvari o meni, ampak ne morete reči, da ne delam trdo. Ne pojem, ne plešem, ne igram ... Ampak nisem lena," je Kim povedala v intervjuju. Pojavile so se tudi kritike, ker naj bi Kimino polt potemnili.

A Kardashianove niso prvič postavili v vlogo ameriške prve družine, to je leta 2015 storil Cosmopolitan, ko je klan Kardashian-Jenner postavil na naslovnico, zraven pa so pripisali ameriška prva družina.

Fotografije je posnel priznani fotograf Steven Klein, ki je prav tako delil fotografije na Instagramu.

Modno zgodbo je morda spodbudil prav Kanye, ki je pred dvema letoma na podelitvi MTV-jevih videonagrad navrgel, da bi lahko kandidiral za predsednika ZDA: "Odločil sem se, da leta 2020 kandidiram za predsednika."

Interview Now #SHOTBYKLEIN

A post shared by Steven Klein (@stevenkleinstudio) on Aug 28, 2017 at 8:08am PDT

THANKS KIM FOR ALWAYS GIVING IT YOUR BEST SHOT AND TRUSTING ME!!

A post shared by Steven Klein (@stevenkleinstudio) on Aug 28, 2017 at 8:16am PDT