Pippa in James sta postala starša. Foto: Reuters
Pippa in James sta postala starša. Foto: Reuters

Fantek je na svet prijokal v ponedeljek, mali korenjak pa je ob rojstvu tehtal 3,9 kg. "Vsi so presrečni in mamica in dojenček se dobro počutita," je povedala predstavnica Pippe in njenega moža Jamesa Matthewsa.

Oglasila se je tudi Kensingtonska palača s sporočilom, da sta princ William in Catherine Middleton navdušena nad veselo novico, piše britanski BBC.

Na britanskem kraljevem dvoru bo tako odmevalo veliko otroškega joka, saj poleg tretjerojenca Willa in Kate prihaja tudi dojenček princa Harryja in Meghan, tudi Pippin sin pa bo gotovo velikokrat gost na kraljevem dvoru.

34-letna Pippa, ki je poročena s premožnim upravljavcem zavarovalniških skladov Jamesom Matthewsom, je novico, da pričakuje naraščaj, potrdila junija v kolumni za mesečno revijo britanske verige supermarketov Waitrose Kitchen.

Pippa, na poroki svoje starejše sestre pred šestimi leti je zaslovela predvsem zaradi privlačne zadnjice, in James sta se poročila maja lani, na poroki niso manjkali predstavniki kraljevega dvora in zvezdniki, med njimi je bil tudi teniški zvezdnik Roger Federer.