36-letna tenisačica se v Wimbledonu poteguje za osvojitev 24. grand slama. Foto: Reuters
36-letna tenisačica se v Wimbledonu poteguje za osvojitev 24. grand slama. Foto: Reuters

Ameriška teniška šampionka Serena Williams se v Wimbledonu bori za osmi naslov na sveti travi, pri tem pa jo na Otoku spremljata in spodbujata tudi mož Alexis Ohanian in 10-mesečna hči Alexis Olympia. Ravno med bivanjem v Angliji je Olympia storila nekaj, česar ne želi zamuditi noben starš.

Kot je na družabnem omrežju Twitter zapisala razočarana športnica, je njena hči naredila prve korake, ki pa jih je sama zamudila zaradi treninga. "Jokala sem," je dodala.

Američanka je sicer prejšnji teden z navijači delila fotografije male potomke na sveti travi, ki pa jih je objavila kar na profilu male Olympie. Na vprašanja novinarjev, zakaj se je odločila otroka tako izpostaviti javnosti, medtem ko nekatere teniške igralke zasebnost skrbno skrivajo pred javnostjo, je odgovorila, da smo leta 2018. "To je moderno," je poudarila.

"Zame je bilo to zelo naravno. Zelo je zabavna in te trenutke želim deliti z vsemi," je še dejala Serena, ki je v petek z zmago nad Francozinjo Kristino Mladenovic napredovala v četrti krog turnirja. 36-letno Američanko v ponedeljek čaka dvoboj z Rusinjo Evgenijo Rodino.

Hummm that looks yummy #wimbledon go Mommy

A post shared by Alexis Olympia Ohanian, Jr. (@olympiaohanian) on Jun 28, 2018 at 6:07am PDT