Faivre in Shiffrinova na plaži otočja Tobago Cays. Foto: Instagram
Faivre in Shiffrinova na plaži otočja Tobago Cays. Foto: Instagram

23-letna Shiffrinova, dvakratna dobitnica velikega kristalnega globusa in zmagovalka 43 tekem za svetovni pokal, je na svojem Instagramu objavila romantično fotografijo z belih peščenih plaž karibskega otočja Tobago Cays, s pripisom "Našla sem pirata #JeNeParlePasFrançais (#Negovorimfrancosko)".

Skupno fotografijo, tokrat s karibskega otoka Martinique, je objavil tudi 26-letni Faivre, s pripisom "Čakam, da vidim kakšnega kita ... hmm ... še vedno čakam! #Miki je bejba".

Američanka in Francoz sta par približno leto dni – romanco sta z usklajenima objavama uradno obelodanila konec junija lani, ko sta skupaj dopustovala v Parizu.

Lažje, ker je smučar
Shiffrinova je o Faivreju, s katerim se trudita vzdrževati romanco na daljavo, najbolje, kar se da, spregovorila pred olimpijskimi igrami v Pjongčangu v intervjuju za Us Weekly, v katerem je potrdila, da ima fanta in da je "res srčkan".

"Mislim, da je z njim verjetno najpreprosteje, kolikor je lahko, ker sem toliko časa na poti. Hočem reči, ni bistveno, s kom hodim, ker ga tako ali tako nikdar zares ne vidim. Z Mathieujem lahko vsaj trenirava skupaj, smučava skupaj in nekako najdeva načine, da preživljava čas skupaj. On razume. Razume pritiske, razume obveze in vse to," je še pragmatično razložila svetlolasa smučarka.

To. Da. BEACH. BYEEE #imsofreakingexcited

A post shared by Mikaela Shiffrin (@mikaelashiffrin) on May 12, 2018 at 8:15am PDT

A post shared by Mikaela Shiffrin (@mikaelashiffrin) on May 15, 2018 at 11:10am PDT