Družina nekdanjega smučarskega asa je pretresena zaradi izgube. Foto: Reuters
Družina nekdanjega smučarskega asa je pretresena zaradi izgube. Foto: Reuters

"Neutolažljivi smo. Naša deklica Emmy je včeraj umrla," je zapisal nekdanji olimpijski zmagovalec in zmagovalec svetovnega pokala v alpskem smučanju na svojem profilu na Instagramu. "Nikoli si ne bi mislili, da bomo izkusili takšno bolečino. Njena ljubezen, njena luč, njen duh ne bodo nikoli pozabljeni. Naša mala deklica je ljubila življenje in ga vsak dan živela na polno. Prosimo, da v tem bolečem času spoštujete našo zasebnost," je še dodal.

Miller se je v soboto skupaj s svojo soprogo Morgan, ki trenutno pričakuje njegovega petega otroka, udeležil sosedove zabave. Z njima je bila tudi Emeline, ki je padla v bazen. Reševalci jo niso mogli več oživiti. Oglednik sicer še ni potrdil vzroka smrti.

Emeline je bila Millerjev četrti otrok. Rodila se je novembra 2016 in tako postala drugi otrok, ki ga je imel Bode z Morgan. Z Morgan sta jo poimenovala po njegovi babici.

Miller ima sicer z nekdanjim dekletom Chanel Johnson hčerko Neesyn, iz razmerja s Saro McKenna pa sina Samuela. Leta 2012 se je poročil z Morgan Beck, s katero sta se leta 2015 razveselila rojstvo sina Nasha Skana, nato pa Emeline. Ravno dva meseca pred tragično nesrečo je par razkril, da pričakujeta še enega otroka.