Arta nastopa v filmu Trois Mondes. Foto: EPA
Arta nastopa v filmu Trois Mondes. Foto: EPA
Kosovska igralka Arta Dobroshi
Veter jo je zagodel kosovski igralki. Foto: EPA

Včeraj je bil veliki dan za 32-letno igralko, rojeno v Prištini - poleg tega da se bo Arta v zgodovino Kosova vpisala z velikimi črkami, saj se je kot prva kosovska igralka sprehodila po rdeči preprogi v Cannesu, je Dobroshijevi uspelo pritegniti pozornost svetovnih medijev s svojo golo zadnjico.

Arta (namenoma?) ni bila dovolj previdna pri izbiri svoje modne oprave, ki jo je predstavila na premieri filma Trois Mondes režiserke Catherine Corsini, v katerem nastopa. Zapeljivko je na veselje vseh navzočih presenetil veter in omogočil svetu "Marilyn Monroe trenutek", je zapisal Daily Mail. Njeno modro krilo se je privzdignilo in odkrilo, da Arta nima oblečenega spodnjega perila.

Če je v popoldanskih urah poglede pritegnila kosovska igralka, je v večernih urah s svojim globokim dekoltejem vabila poglede Kristen Stewart.

Zvezdnica vampirske sage Somrak je na premieri filma Cosmopolis spodbujala svojega fanta Roberta Pattinsona, na premieri filma pa so se pojavila še številna znana imena iz sveta filma in mode, med drugim indijska igralka in nekdanja manekenka Aishwarya Rai, ki je kljub očitkom, da je pridobila nekaj kilogramov, blestela. Na rdeči preprogi 65. filmskega festivala ni manjkala niti Reese Witherspoon, ki je pokazala svoj nosečniški trebušček.

Kdo vse se je v preteklih dneh nastavljal fotografom na canski rdeči preprogi, si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.