Če v svoji omari še nimate tako zaželenih 'choojk', morda zdaj prihaja vaš čas ... Foto: H & M
Če v svoji omari še nimate tako zaželenih 'choojk', morda zdaj prihaja vaš čas ... Foto: H & M

Preberite in oglejte si še:
Končno prve "choojke" v vaši omari?

Prestižna modna hiša, ki slovi predvsem po seksi čevljih z vrtoglavo visokimi petami, po katerih hrepenijo tako zvezdnice kot "navadne smrtnice", je združila moči z nizkocenovnim gigantom H & M in 14. novembra prihajajo izdelki Jimmy Choo za H & M na police trgovin te švedske oblačilne verige po vsem svetu.

Od čevljev prek nakita do (tudi moških) oblek
Ljubiteljice seksi čevljev, kot obljubljajo pri podjetju, ne bodo razočarane, saj bodo v linijo vključeni tudi to sezono "obvezni" visoki škornji, ki segajo vse do sredine stegen, bleščeči sandali na paščke, balerinke, pa tudi salonarji z leopardovim potiskom. Kolekcija, v kateri bodo izdelki na voljo po za kose s Choojevim podpisom resnično dostopnih cenah, bo zajemala tudi pasove, večerne torbice in večje dnevne torbe ter nakit: od železnih verig do kristalnih ogrlic, usnjenih zapestnic, uhanov ...

Prvič so pri Jimmyju Chooju oblikovali različne kose oblačil: obleke, kombinezone, jopiče in pajkice z različnimi potiski, vse zaznamuje seksi in bleščeči slog slovite znamke. Na policah se bo našlo tudi nekaj za moške: volneni blazerji, usnjeni jopiči in puloverji z dodatkom kašmirja.

Ste že na trnih? V fotogaleriji si oglejte nekaj kosov iz težko pričakovane linije Jimmy Choo za H & M in si ustvarite svoj seznam želja.