Foto:
Foto:

Dvoletna Mitchell in Elliott Cocks, iz Sale Moora, zdaj nosita mavca iste barve, ki seveda pristaja k barvi njunih oblačil.

Po poročanju časnika The Daily Express se je naključje zgodilo, ko je Mitchell padel iz drsalnice in se udaril v glavo. Mati Sarah ga je odpeljala v bolnišnico, kjer so ga pregledali in poslali domov.

Christopher, oče obeh dečkov, je medtem pospravil drsalnico tako, da jo je potisnil ob njihovega igrišča. S tem je poskusil preprečiti še kakšno nesrečo. A nekaj ur kasneje je Elliott, drugi izmed dvojčkov, padel na temelju igrala, ki ga je oče pozabil pospraviti. Tako so tudi njega odpeljali v bolnišnico.

Zdravniki so med pregledom ugotovili, da si je deček zlomil levo roko. Medtem, ko so se zdravniki ukvarjali z malim ponesrečencem, je tudi Mitchell tožil o bolečinah v levi roki. Potem, ko so ga zdravnmiki še enkrat pregledali, so rentgenski posnetki pokazali, da ima tudi on zlom na istem mestu, kot njegov bratec.

Mati dveh nadobudnežev je ob tem dejala: Otroka oblačimo v enaka oblačila in imata enaki pričeski. Zdaj pa sta si hkrati oba zlomila tudi levi roki. Ko so nam zdravniki povedali, da so ugotovili zlom pri obeh dečkih, enostavno nisem mogla verjeti.

Tudi bolnišnično osebje ni moglo verjeti svojim očem, saj se jim kaj takega še ni zgodilo.