Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Zadnje

Preberite tudi Slovenija in Uzbekistan krepita gospodarsko sodelovanje

8.2.2023 16:55

Zunanja ministrica Tanja Fajon je v okviru obiska v Uzbekistanu s podpredsednikom vlade za investicije in ekonomske odnose s tujino Žamšidom Khodajevim podpisala sporazum o gospodarskem sodelovanju med državama.

Avstrija Podmladek koroških svobodnjakov pozval k ustavitvi "slovenizacije"

8.2.2023 13:47

Koroška veja mladinske organizacije avstrijske svobodnjaške stranke (FPÖ) je pred deželnozborskimi volitvami na Koroškem pozvala k ustavitvi "slovenizacije". Objavo sta obsodila Zveza slovenskih organizacij in glavna kandidatka zelenih Olga Voglauer.

Slovenija Ekipa s slovenskim koordinatorjem izpod ruševin rešila otroka. Vlada Turčiji pošilja pomoč.

8.2.2023 11:31

Slovenska vlada bo Turčiji zagotovila materialno pomoč v vrednosti 451.400 evrov. Slovenska Karitas je prizadetim namenila 10.000 evrov, zbiranje se nadaljuje. V Turčiji že pomagajo tudi Slovenci.

Slovenija 2022: Osem odstotkov manj rojenih, štiri odstotke manj umrlih

8.2.2023 11:02

Lani je umrlo nekaj več kot 22.400 prebivalcev, kar je štiri odstotke manj kot leta 2021. Rodilo pa se je nekaj manj kot 17.400 prebivalcev, kar je osem odstotkov manj kot leto prej.

Borzni komentar Bolj majava predpostavka, da bo vrh pri obrestni meri petih odstotkov

8.2.2023 6:28

Pohlep se je vrnil na finančne trge, vlagatelji kot da so hitro pozabili vse lanske šoke, povezane z naglim zviševanjem obresti. Zadnji podatki z ameriškega trga dela so razblinili dvome o skorajšnji recesiji.

Zdravje Direktorico ECDC-ja skrbi, ker so ljudje zadržani do cepljenja

7.2.2023 20:00

Direktorico Evropskega centra za nalezljive bolezni (ECDC) Andreo Ammon skrbi, ker so ljudje v nekaterih državah EU-ja zadržani do cepljenja proti nalezljivim boleznim. Prizadevanja pri pojasnjevanju pomena cepljenja je treba povečati, je prepričana.

Črna kronika Zdravniška zbornica zaradi sovražnega govora ovadila deset ljudi

7.2.2023 17:25

Zdravniška zbornica Slovenije je na predlog skupine Mladi zdravniki Slovenije vložila kazenske ovadbe zoper deset posameznikov, ki so na družbenih omrežjih širili sovražni govor, usmerjen zoper zaposlene v zdravstvu, je dejala predsednica Bojana Beović.

Gospodarstvo Združenje Frank: Vrhovno sodišče potrdilo ničnost posojilne pogodbe v frankih

7.2.2023 17:21

Vrhovno sodišče je po navedbah Združenja Frank razsodilo, da posojilo v švicarskih frankih predstavlja neomejeno valutno tveganje, ki so mu izpostavljeni samo posojilojemalci, zato je takšna pogodba znatno nesorazmerna v škodo potrošnika.

Gospodarstvo Maljevac: Potrebujemo financiranje, ki bo zmoglo zgraditi 3000 stanovanj letno

7.2.2023 17:07

Za zagotovitev dostopnih stanovanj je nujno potreben robusten sistem financiranja in gradnje javnih najemnih stanovanj, ta bo predvidljiv in zmožen zgraditi 3000 stanovanj letno, je poudaril minister za solidarno prihodnost Simon Maljevac.

Slovenija Sindikalisti pričakujejo karierni sistem, SD in Levica nad Poklukarjem nista navdušena

7.2.2023 16:08

Policijski sindikalisti od kandidata za ministra za notranje zadeve Boštjana Poklukarja pričakujejo vzpostavitev kariernega sistema v policiji. V DZ-ju se bo predstavil v ponedeljek, pri čemer SD in Levica nista navdušena nad njim, a ga bosta podprla.

Slovenija Ključen je čas: Skupina vodnikov reševalnih psov že na poti v Turčijo

7.2.2023 11:29

Na pomoč v Turčijo, ki jo je prizadel močan potres, sta v okviru evropskega mehanizma civilne zaščite odpotovala slovenski strokovnjak, ki bo pomagal pri koordinaciji, pa tudi skupina vodnikov reševalnih psov.

Okolje V Sloveniji ni pričakovati tako močnega potresa, kot se je zgodil v Turčiji in Siriji

7.2.2023 9:07

Slovenija spada med zmerno potresno ogrožena ozemlja, a se rušilni potresi lahko zgodijo tudi pri nas. Še posebej je močnejšim potresom izpostavljen zahod države.

Stran 1 od 14
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov