Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Deli Televizija MMC Radio Kazalo
Stanje na cestah in mejnih prehodih

Zadnje

Mediji Premier o spremembah zakona o RTV-ju: Agonija se mora presekati, zakon je prvi korak

1.7.2022 16:10

Vlada je v državni zbor vložila predlog sprememb in dopolnitev zakona o RTV Slovenija in predlagala obravnavo po nujnem postopku, da bi preprečili težko popravljive posledice. O tem bo odločal kolegij predsednice DZ-ja, ki je sklican za torek.

Slovenija Whatmough predlaga predhodno soglasje k imenovanju tako Grebla kot Urbanije za direktorja televizije

1.7.2022 14:28

Generalni direktor RTV-ja Slovenija Andrej Grah Whatmough je programskemu svetu predlagal, da poda predhodno soglasje k obema prijavljenima kandidatoma za direktorja Televizije Slovenija, tako Patriku Greblu kot Urošu Urbaniji.

Ture avanture Neizkoriščenih je ostalo slabih 15 odstotkov turističnih bonov v vrednosti 75 milijonov evrov

1.7.2022 13:10

Do izteka veljavnosti ta četrtek so upravičenci porabili 470 milijonov evrov bonov, kar predstavlja 85 odstotkov vsega denarja, ki je bil na voljo za ta program.

Slovenija Za predsednika republike bo kandidiral tudi kočevski župan Vladimir Prebilič

1.7.2022 12:54

V tekmo za predsednika republike se podaja tudi kočevski župan Vladimir Prebilič. Kot je dejal, podpore strank ni iskal, bo pa iskal podporo volivcev. Podpirajo ga njegovi županski kolegi iz Kluba neodvisnih županj in županov.

Preberite tudi Od danes prošnje za sprejem in podaljšanje bivanja v študentskih domovih

1.7.2022 12:50

Študentje lahko od danes na portalu eVŠ oddajo prošnjo za sprejem oziroma za podaljšanje bivanja v študentskih domovih in pri zasebnikih za prihodnje študijsko leto.

Slovenija Golob: Kmete bomo stroškovno razbremenili in hkrati odkupili vso slovensko pšenico

1.7.2022 9:05

Vlada je obravnavala nov sveženj ukrepov zaradi rasti cen, tokrat so v ospredju ukrepi za področje kmetijstva in prehrane. Kmetom bodo namenili 22 milijonov evrov pomoči, hkrati pa bodo poskusili odkupiti vso v Sloveniji pridelano pšenico.

Znanost in tehnologija Za evropske državljane tudi v naslednjih desetih letih mobilno gostovanje v EU-ju brezplačno

1.7.2022 8:19

Brezplačno mobilno gostovanje v EU-ju, ki velja od 15. junija 2017, se podaljšuje še za deset let. Ob tem morajo ponudniki storitev gostovanja potrošnikom po novem nuditi enako kakovost gostovanja kot domači operaterji.

Slovenija Za viceguvernerja Banke Slovenija potrdili Cvikla, Ahčin pa za predsednico Računskega sodišča

1.7.2022 7:56

DZ je na zadnji dan izredne seje opravil več glasovanj, med drugim so za viceguvernerja BS-ja potrdili Milana M. Cvikla za predsednico Računskega sodišča pa Jano Ahčin. Testiranja funkcionarjev na prepovedane droge ne bo, so sklenili poslanci.

Gospodarstvo Rekordna ponudba študentskih del

1.7.2022 6:13

Delodajalci že tedne aktivno iščejo sezonske delavce, stopnja zaposlenosti je visoka, zato je tudi ogromno izbire za študentsko delo. Na študentskih servisih pravijo, da imajo rekordno ponudbo del. Tudi urne postavke so se v zadnjem letu dvignile.

Slovenija Generalmajor Glavaš: Modernizacija je zastala za 15 let

30.6.2022 18:01

Načelnik Generalštaba Slovenske vojske generalmajor Robert Glavaš je končal uradni obisk v ZDA in Kanadi. Dvostranski obisk v Severni Ameriki je bil pravzaprav zgodovinski, saj je bil prvi na tej ravni doslej.

Slovenija Marko Balažic edini kandidat za vodenje SLS-a. Povežimo Slovenijo "integralni del" te stranke.

30.6.2022 17:35

SLS bo v soboto na kongresu dobil novega predsednika. Aktualni Marjan Podobnik namreč ne bo več kandidiral, edini kandidat za vodenje SLS-a je Marko Balažic, govorec gibanja Povežimo Slovenijo, ki bo odslej "integralni del SLS-a", so sporočili iz SLS-a.

Slovenija Grah Whatmough bo za direktorja TV SLO predlagal Urbanijo in Grebla

30.6.2022 17:14

Na nov razpis za direktorja Televizije Slovenija sta se po poročanju televizije prijavila Uroš Urbanija in Patrik Greblo. Programski svet naj bi soglasje k enemu izmed njiju podal 7. julija.

Stran 1 od 16
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov