Najbolje ocenjene novice zadnjih dveh dni - Novice

Novice

S traktorjem preprečil policijski lov na ubežnika
Policisti iz Gornje Radgone so v torek okoli poldneva v Boračevi želeli ustaviti voznika osebnega avtomobila suzuki, ki je vozil proti Negovi.
17

Novice

Nakup zemljišča s sprejetim OPPN prej povrne investicijo
Pri razvoju večjega nepremičninskega projekta najdlje časa poteka ureditev urbanizma oz. sprejem občinskega podrobnega prostorskega načrta (OPPN).

Novice

Mame 2 – prvi kadri
Po uspešni prvi sezoni slovenske nanizanke Mame se nam to jesen na TV Slovenija obeta njeno nadaljevanje.

Novice

S prostim očesom vidimo nekaj tisoč zvezd, a obstaja jih na milijarde
Človek je bil pred razmahom modernih tehnologij z naravo bistveno bolj povezan, kot je danes.
12

Novice

14. oktober: Z roba vesolja z nadzvočno hitrostjo
Leta 2012 je avstrijski pustolovec Felix Baumgartner uspešno prestal skok z višine 39.045 metrov in pristal vzhodno od mesta Roswell v ameriški zvezni državi Nova Mehika.

Novice

15. oktober: Rojstvo Simona Gregorčiča
Leta 1844 se je na Vrsnem rodil Simon Gregorčič.

Novice

Višje sodišče zvišalo kazen Stefanu Cakiću na deset let zapora
Višje sodišče je Stefanu Cakiću zvišalo zaporno kazen na deset let. Cakić zaradi uboja igralca Gašperja Tiča v bistveno zmanjšani prištevnosti že prestaja osem let in pol zaporne kazni.

Novice

Merklova ponudila pomoč pri reševanju vprašanja meje med Slovenijo in Hrvaško
Premier Marjan Šarec je na prvem delovnem obisku v Berlinu, kjer ga je z vojaškimi častmi sprejela nemška kanclerka Angela Merkel.
217

Novice

Imate pogosto občutek suhih oči?
Se vam zdi, da imate v očesu pesek? Vas pečejo oči? Navedeni simptomi so znak izsušenih oči, tegobe, ki pesti vedno več ljudi. Mraz in veter slabo vplivata na oči.

Novice

Usmerite energijo v boj, ne finančne težave
Vemo, da bolezen rak ne izbira starosti in spola, temveč se pritihotapi v življenje, ko najmanj pričakujemo. S sklenitvijo Zavarovanje za primer raka

Novice

13. oktober: Canova, kipar, ki je iskal ideal
Leta 1822 je v Benetkah umrl najpomembnejši italijanski klasicistični kipar Antonio Canova, ki se je rodil leta 1757. Zaslovel je z marmornimi kipi, nežnimi upodobitvami golih teles.

Novice

Boris Krabonja
Država preživetje še vedno razume, da je nekdo sit in da plača položnice, a pozabljamo, da imajo ljudje tudi pravico do nakupa knjige, da otroku omogočijo zunajšolske dejavnosti in da gredo na dopust.
3

Novice

Revolucija ali evolucija?
Dandanes večina potrošnikov manjša hišna opravila, kot so sesanje ali pranje opravi sproti, vikende pa raje izkoristi za druženje z družino, prijatelji ali svoje hobije.

Novice

Nova storitev na Televiziji Slovenija za slepe in slabovidne
Na Televiziji Slovenija tujejezične vsebine podnaslavljamo. Podnaslovljene vsebine pa niso dostopne osebam z okvaro vida, osebam z motnjami branja in tudi drugim, ki ne zmorejo prebrati podnapisov.

Novice

Kickl: Nadzor meje s Slovenijo zagotavlja varnost Avstrijcev
Avstrijski notranji minister Herbert Kickl je na vrhu notranjih in pravosodnih ministrov v Luksemburgu znova zavrnil slovenske kritike zaradi podaljševanja nadzora na meji.
63

Novice

So se Mame v drugo kaj »popravile«?
Tatjana dobi delo, Julija vlogo v celovečernem filmu in zaročni prstan, Maša pa bitjece pod srcem.

Novice

Fasada ni le strošek, je vaša investicija
Vgradnja toplotnoizolacijskega sistema JUBIZOL je naložba, ki vam zagotavlja učinkovito in dolgotrajno zaščito vašega objekta.

Novice

"Država še vedno preživetje razume, da je nekdo sit in plača položnice"
Združeni narodi pred svetovnim dnevom boja proti revščini opozarjajo, da državne politike za reševanje revščine niso dovolj, saj same ne morejo ustvariti socialne vključenosti, ki je ključna.
135

Novice

Tadej Strehovec na sojenju zavrnil očitke o spodbujanju sovraštva
Tadej Strehovec je na začetku sodne obravnave zavrnil očitke o spodbujanju sovraštva na portalu 24kul.si.
103

Novice

Po štiriurni zapori je štajerska avtocesta proti Mariboru spet odprta
Štajerska avtocesta je bila zaradi prometne nesreče zaprta od 10. do 14. ure med priključkoma Celje zahod in Celje center proti Mariboru.
22
Izjava dneva
link
Boris Krabonja
3
14. oktober 2018 ob 11:30 Država preživetje še vedno razume, da je nekdo sit in da plača položnice, a pozabljamo, da imajo ljudje tudi pravico do nakupa knjige, da otroku omogočijo zunajšolske dejavnosti in da gredo na dopust.
Več novic ...
Kazalo