Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleks Horvat

Novice Tudi Pionirska knjižnica kmalu na novi lokaciji

04.04.2022

Po oktobrski selitvi osrednje Mariborske knjižnice bodo zdaj preselili še Pionirsko. Tega sprva niso predvideli, zaradi omejenega dostopa v času gradnje centra Rotovž pa je vodstvu knjižnice občino uspelo prepričati, da je nujna tudi selitev te enote.

Novice Majhenič: "Na dan, ko postaneš direktor, moraš vedeti, da bo prišel tudi dan, ko boš moral iti."

01.04.2022

Od vodenja javnega podjetja MARPROM se je včeraj poslovil dolgoletni direktor Bernard Majhenič. Že danes pa je njegovo mesto prevzel Ranko Šmigoc, dosedanji direktor Mestnih nepremičnin. Gre za še eno v nizu menjav vodstva javnih mariborskih podjetij. 

Novice Projekta PERSIST naj bi pripomogel k lažjemu vodenju zdravljenja

28.03.2022

Na mariborski onkologiji so danes predstavili potek projekta PERSIST, ki s pomočjo aplikacije zdravnikom omogoča spremljanje počutja bolnikov.

Novice Umetna inteligenca znižujejo stroške energije v domu upokojencev Lenart

23.03.2022

V Lenartu, natančneje v tamkajšnjem domu upokojencev, so končali projekt BETAi, ki sta ga finančno podprla ministrstvo za gospodarstvo in Evropska unija.

Novice Smo v šestem valu ali v repu petega?

22.03.2022

Glede na naraščanje okužb vse kaže, da smo se znašli v šestem valu epidemije. A po oceni epidemiologov naraščanje okužb predvidoma ne bo tako strmo kot pred nekaj meseci.

Novice Čaka nas obdobje, ko bo treba veliko vložiti v omrežje

01.03.2022

Pred nekaj dnevi je nadzorni svet Elektra Maribor dosedanjemu vršilcu dolžnosti predsednika uprave Jožetu Hebarju podelil polni mandat.

Novice Tudi letos informativni dnevi prek spleta

09.02.2022

Bližajo se informativni dnevi srednjih in visokih šol. Prihajajoči konec tedna, enajstega in dvanajstega februarja, bo mariborska univerza v živo, s spletnimi prenosi, predstavila študijske programe.

Novice Začeli so gradnjo največjega mariborskega projekta

09.02.2022

Gradnja Rotovškega centra, v zadnjih nekaj letih daleč največjega projekta v Mariboru, se je danes začela. To pa pomeni, da v okolici gradbišča spreminjajo prometni režim.

Novice Prostorsko stisko bodo reševali s prizidkom, denar je že zagotovljen

07.02.2022

Ker se v Lenartu povečuje število prebivalcev, se v tamkajšnji Osnovni šoli spopadajo s prostorsko stisko. Del šole, namenjen nižjim razredom, pa je ločen od osrednje stavbe. Obe težavi bodo rešili s prizidkom, ki naj bi ga začeli graditi še letos.

Novice Ukinja se del subvencij za nakup naprav za ogrevanje

27.01.2022

Po odločitvi države bodo Mariborčani in občani Miklavža na Dravskem polju zaradi čistejšega zraka ostali brez dela subvencij za nakup ogrevalnih naprav. A strokovnjaki niso prepričani, da je zrak res čist, pritožbe mestnih oblasti pa so ostale preslišane.

Novice Na Ptuju nad drago ogrevanje z obročnim odplačevanjem

25.01.2022

Cene energentov na svetovnih trgih so še zmeraj izjemno visoke, to pa najbolj občutijo končni uporabniki. Cene so s 1. 1. 2022 šle v nebo tudi na Ptuju.

Stran 2 od 39
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov