Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleks Horvat

Novice Največja naložba v prometno infrastrukturo v Mariboru je skoraj končana

25.11.2019

Ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek je z mariborskim županom Sašo Arsenovičem za promet danes odprla 9-milijonsko naložbo v podvoz na Ljubljanski ulici.

Radio Maribor Skupna vrednost slovenskih gozdov se povečuje

21.11.2019

Najbolj skrbni lastniki slovenskih gozdov so danes prejeli priznanja za aktivno in zgledno gospodarjenje z gozdom. Priznanja že enaindvajsetič podeljuje Zavod za gozdove Slovenije.

Novice Je Slovenija na področju zelene energije dovolj ambiciozna?

20.11.2019

Podnebna kriza, ki je že prizadela ves svet, od vseh nas zahteva, da začnemo razmišljati o obnovljivih virih energije. Predvsem pa predstavlja izziv za politiko in gospodarstvo. 

Novice Športni objekti Maribor imajo hude finančne težave

19.11.2019

Športni objekti Maribor imajo hude finančne težave. Skupni dolg naj bi znašal milijon dvesto tisočakov. Na mariborski občini, ki je ustanoviteljica zavoda Športni objekti, težave skušajo reševati, a ne izključujejo niti možnosti likvidacije

Radio Maribor V Čreti znova oporečna voda, je končno na vidiku tudi rešitev?

15.11.2019

Že dober teden je v občini Hoče Slivnica v vodovodnem sistemu Čreta znova vzpostavljen ukrep prekuhavanja vode. Prišlo je namreč do onesnaženja z zemljino, kar se je v preteklosti, poleg fekalne kontaminacije, že dogajalo.

Radio Maribor O karierni poti je treba razmišljati čim prej

13.11.2019

Današnji celodnevni karierni sejem v mariborski dvorani Lukna je že v dopoldanskih urah pritegnil precej radovednih osnovnošolcev, ki so imeli možnost, da se podrobneje seznanijo z različnimi poklici in smermi izobraževanja

Radio Maribor Prihodnje leto 11 milijonski proračun občine Rače Frama

06.11.2019

Svetniki občine Rače Fram so na včerajšnji seji po prvem branju potrdili dobrih 11 milijonov evrov težek proračun. Zdaj ga pred drugim branjem čaka javna obravnava. Potrjene pa so bile tudi višje cene odvoza odpadkov. 

Radio Maribor Upokojenci v vse bolj nezavidljivem položaju

05.11.2019

Sindikat upokojencev Slovenije je danes znova izpostavil nezavidljiv finančni položaj upokojencev, opozarja pa tudi na vse več bivanjskih težav.

Radio Maribor Bo pred gradnjo treba iskati morebitne bombe?

04.11.2019

Po naključni najdbi kar dveh letalskih bomb v dveh dneh na dveh gradbiščih v Mariboru so o preventivnih ukrepih začeli razmišljati tudi na mariborski občini.

Radio Maribor Začela se je sezona ogrevanja

11.10.2019

Prejšnji teden je Energetika Maribor zagnala kotlovnice za daljinsko ogrevanje približno 13 tisoč gospodinjstev v Mariboru

Radio Maribor Ponoči je zagorelo v trgovini brez plastične embalaže Japka

11.10.2019

V zgodnjih jutranjih urah je zagorela edina mariborska trgovina brez plastične embalaže Zelena japka na tržnici na Dominkuševi ulici

Radio Maribor Kakšna bo usoda plavajočega odra na Dravi?

10.10.2019

Usoda plavajočega odra na Dravi, ki je bil pred leti nekakšen simbol festivala Lent, še zmeraj ostaja nerešena. V načrtu je, da bi parter na betonskih temeljih znova postavili, plavajoči del odra pa zaradi manjkajočih dovoljenj ostaja v skladišču. 

Stran 21 od 39
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov