Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Ana Mušič

Slovenija Križanič: Ne bom odstopil

12.01.2011

Ministru Križaniču se zdi reakcija sodišča "nekoliko nenavadna, ker gre za reakcijo na posel, ki je bil opravljen v času prejšnje vlade po zakonih, ki so takrat veljali in delno veljajo še danes".

Slovenija Tečaji slovenskega jezika za tujce še dostopnejši

11.01.2011

Ministrstvo za notranje zadeve je začelo kampanjo, s katero želijo čim več tujcev tretjih držav spodbuditi, da bi se udeležili brezplačnih tečajev slovenskega jezika.

Gospodarstvo Pezdir: Upam, da bo Sorškov naslednik nadaljeval njegovo delo

06.01.2011

Rado Pezdir je dejal, da je odhod Janija Sorška z mesta direktorja UVK-ja velika izguba za Slovenijo. Jože Mencinger ob tem dodaja, da to ni njegovo področje, da bi ga ocenjeval, a je vsako stvar treb ...

Slovenija Nekdanja ustavna sodnika: Razpis referenduma najbrž ne bi bil zavrnjen

05.01.2011

Nekdanja ustavna sodnika Tone Jerovšek in Lojze Ude menita, da ustavno sodišče najverjetneje ne bi moglo zavrniti razpisa referenduma o pokojninski reformi. Pobuda bo v DZ vložena v četrtek.

Gospodarstvo Jamnik: Rakovec je deloval zakonito

23.12.2010

Predsednik nadzornega sveta Zavarovalnice Triglav Borut Jamnik je zatrdil, da je pravilnost delovanja predsednika uprave Matjaža Rakovca pokazalo več revizij.

Slovenija Leto 2010: Referendum o arbitražnem sporazumu - Pahorjev najvidnejši uspeh

20.12.2010

Junijski referendum o arbitražnem sporazumu je bil za številne najpomembnejši referendum po plebiscitu, katerega 20. obletnico praznujemo v teh dneh.

Zdravje Pandemske gripe (še) ni pri nas

16.12.2010

Iz Velike Britanije poročajo, da je zaradi nove gripe (H1N1) v dveh tednih umrlo deset ljudi. Na Inštitutu za varovanje zdravja zagotavljajo, da virusa letošnjo jesen v Sloveniji še niso laboratorijsk ...

Slovenija Zakon o RTV SLO deli tudi sindikate v hiši

09.12.2010

Proti predlaganemu zakonu o RTV Slovenija sta dva od treh sindikatov znotraj hiše (Sindikat delavcec radiodifuzije Slovenije in Sindikat kulturnih in imetniških delavcev RTV SLO). Zakon podpira le koo ...

Slovenija Parlament in javna uprava za Slovence najbolj podkupljivi ustanovi

09.12.2010

Slovenci vedno manj zaupamo javnim institucijam, podkupljivost se nam že leta zdi zelo velik problem, delo naše vlade pa po Svetovnem barometru 2010 ocenjujemo kot zelo neučinkovito.

Slovenija "Ženske niso dovolj ozaveščene o tem, kaj vse je nasilje"

25.11.2010

Najbolj razširjena oblika nasilja nad ženskami je psihično nasilje in je vedno tudi spremljevalec fizičnega in spolnega nasilja.

Znanost in tehnologija Ob digitalizaciji na pomoč tudi upokojenci in gasilci

19.11.2010

Prostovoljni gasilci in prostovoljci iz Zveze društev upokojencev Slovenije bodo tistim, ki bodo potrebovali pomoč pri obveščanju, nameščanju ali usposabljanju za uporabo digitalni pretvornikov, to tu ...

Gospodarstvo HSE: Zamenjava Rotnika je bila zakonita

18.11.2010

Nadzorniki HSE-ja so se seznanili z mnenjem pravnih strokovnjakov, da je bila zamenjava Rotnika zakonita, je povedal predsednik nadzornega sveta HSE-ja Jadranko Medak.

Stran 4 od 11
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov