Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Ana Mušič

Slovenija Posledice nesreč poškodovance zaznamujejo za vse življenje

20.11.2010

Pred dnevom spomina na žrtve prometnih nesreč se spominjamo umrlih, pa tudi ponesrečencev. Rehabilitacija po prometni nesreči je dolgotrajna in težavna.

Okolje Do leta 2015 za en TEŠ sončnih elektrarn

19.11.2010

Evropska unija, s tem pa tudi Slovenija, naj bi do leta 2020 petino energije pridobila iz obnovljivih virov. Sončna energija ima med njimi poseben pomen.

Slovenija Nasprotniki malega dela zahtevajo referendum

16.11.2010

V Študentski organizaciji Slovenije so zelo razočarani nad ponovno potrditvijo zakona o malem delu v DZ-ju, saj menijo, da je to katastrofa za mlade. Kot kaže, bo o zakonu odločal referendum.

Znanost in tehnologija "Poskusni izklop analognih oddajnikov je uspel"

16.11.2010

V. d. direktorja direktorata za informacijsko družbo Marjan Turk meni, da je ponedeljkov poskusni izkop analognih oddajnikov v smislu obveščanja ljudi uspel, saj se je med njim bistveno povečalo števi ...

Znanost in tehnologija Poskusna "analogna tema" je trajala 15 minut

15.11.2010

V okviru priprav na digitalni prehod je RTV Slovenija poskusno za 15 minut ugasnila analogne oddajnike. Na gumb za izklop je pritisnil premier Borut Pahor.

Slovenija Pahor in Štrukelj: Zmagal je zdrav razum

05.11.2010

Vladi smo s podpisom aneksa vzeli možnost znižanja plač in preprečili prenos vsebine kolektivne pogodbe v zakon, meni Branimir Štrukelj. Pavlinič Krebsova dodaja: Štetje članov sindikatov že izvajamo.

Slovenija Posedi: Prepovedujemo, za kar vemo, da ne moremo prepovedati

04.11.2010

Medtem ko bodo ponekod izplačali tretjo odpravo plačnih nesorazmerij, drugod pa ne, Posedijevi sindikati Štrukljevim prepovedujejo podpis aneksa štiri h kolektivni pogodbi za javni sektor.

Slovenija "Hrvaška sploh nima zmogljivosti za nadzor slovenskega neba"

27.10.2010

Skupni slovensko-hrvaški nadzor nad varovanjem neba - ideja, ki jo je v soboto predstavila Jadranka Kosor - po mnenju Erika Kopača Sloveniji ne bi veliko koristil.

Slovenija "Nisem Obama, sem Peter Bossman, župan Pirana"

26.10.2010

Peter Bossman, ki so ga v zadnjih dneh oblegali tuji mediji, je v intervjuju za MMC dejal, da je medije prosil, naj ga ne kličejo Obama iz Pirana.

Gospodarstvo Minimalna plača ni povzročila množice brezposelnih

26.10.2010

Ob dvigu minimalne plače sta Gospodarska zbornica Slovenije in Urad za makroekonomske analize in razvoj napovedovala desettisoče brezposelnih, a pol leta pozneje kaže, da vendarle ni tako.

Slovenija Kdo je zmagovalec lokalnih volitev?

25.10.2010

Za lokalne volitve velja, da se na njih praktično vsaka stranka lahko okliče za zmagovalko, saj ima ena največ županov, druga največ svetnikov, tretja največ županov v najpomembnejših občinah ...

Slovenija Dimičeva nekaj ur po odstopu že odpotovala

22.10.2010

Simona Dimic je premierju Borutu Pahorju sporočila, da se je odločila odstopiti s položaja vodje kabineta premierja. Pahorja je odstop presenetil, a Dimičevo razume.

Stran 5 od 11
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov