Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Ana Mušič

Gospodarstvo Filli: Navzven bi moral RTV delovati kot usklajen orkester

30.03.2011

Blagovna znamka ne nastane čez noč, na njej moraš nekaj časa delati, moraš pokazati ljudem, da si zaupanja vreden, da se lahko nate zanesejo, pravi radijski voditelj Andrej Karoli.

Gospodarstvo Obrtniki morebitne zapore cest prestavili na maj

29.03.2011

Obrtniki pričakujejo, da bodo zakoni, ki zadovoljujejo njihove zahteve, sprejeti do 13. aprila. Sicer ne izključujejo zapore slovenskih cest, a bi se ta lahko zgodila šele sredi maja.

Slovenija Zoran Thaler odstopil, v Bruslju ga bo nadomestila Kleva

21.03.2011

Zoran Thaler je, potem ko je opravil daljši pogovor na komisiji za preprečevanje korupcije, ki je v njegovih dejanjih ugotovila sum kaznivega dejanja, odstopil z mesta evropskega poslanca.

Evropska unija Evroposlanci, pogovarjajte se le z registriranimi lobisti

21.03.2011

Evropski parlament je uvedel preiskavo zaradi obtožb, ki jih je zoper tri poslance, med njimi tudi zoper Zorana Thalerja, podal The Sunday Times.

Slovenija "Nasprotniki družinskega zakonika so šli predaleč"

18.03.2011

Predsednica parlamentarnega odbora za družino je dan po sprejetju dveh členov družinskega zakonika opozorila, da so šli nasprotniki zakonika predaleč.

Slovenija "V zadnjih letih so za razvoj učbenikov skrbele založbe"

21.03.2011

Državni nakup učbenikov za vsakega učenca morda ni najboljša rešitev, saj bi s tem najverjetneje padla kakovost učbenikov. Založbe so bile namreč tiste, ki so v zadnjih letih skrbele za razvoj na tem ...

Gospodarstvo Z nakupom obveznic bi odplačali glavnico stanovanjskega posojila

17.03.2011

V poslanski skupini Zaresa so pripravili zakonski predlog, ki bi, kot pravijo, mladim olajšal pot do pridobitve lastnega stanovanja, hkrati pa za to ne bi bila potrebna dodatna proračunska sredstva.

Slovenija Koalicija bo zahtevala razkritje dokumentov o trgovini z orožjem

08.03.2011

Vodja poslanske skupine SD-ja Kumer je napovedal, da bodo skupaj s koalicijskimi kolegi vložili zahtevke za razkritje vseh dokumentov, povezanih s trgovino z orožjem. "Ker koaliciji prav nič ne uspeva ...

Črna kronika Avtoprevoznik Zelenko iz turškega zapora kmalu v slovenskega?

08.03.2011

Turčija je uradno sporočila, da je pripravljena začeti postopek za prenos izvršitve zaporne kazni v zadevi Zelenko na Slovenijo, je minister za pravosodje Aleš Zalar zapisal na Twitterju.

Gospodarstvo "Fructal lahko odkupi le tisti, ki ima kapital"

24.02.2011

Ekonomist Sašo Polanec meni, da odkup Fructala s konzorcijem, ki bi vključeval Ajdovce, nekdanje zaposlene in podjetja, neuresničljiv. S tem se ne strinja njegov kolega Maks Tajnikar, ki pa delavce op ...

Slovenija Arhiv objavil "sporne" dokumente

22.02.2011

Janez Janša zanika, da naj bi SDS ponaredil arhivske dokumente. Pravi, da so mogoče večkrat pošiljali iste priloge, "ker so dosje dopolnjevali".

Slovenija Zver: Poročilo OEDC-ja je treba jemati resno

22.02.2011

Poročila OECD-ja, ki temeljijo na najboljši bazi podatkov, moramo jemati zelo resno, je dejal nekdanji minister za šolstvo Milan ZVer (SDS).

Stran 2 od 11
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov