Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Ana Svenšek

Predsedniške volitve 2012 Janša: Volitve so končane, upam, da bo napetost popustila

02.12.2012

Premier Janša, ki je šel prvič volit "proti", napoveduje predlog za spremembe političnega sistema. Kučan upa, da bo Pahor državo vodil po načelih, na katerih je nastala, Lukšič pa meni, da bi Pahor ...

Gospodarstvo Sanje so se razvile v snovanje več kot 300.000 evrov vrednih avtomobilov

29.11.2012

Otroške sanje se včasih tudi uresničijo. To je dosegel nekdanji dirkač, danes inovativni konstruktor hitrih avtomobilov Aljoša Tušek. Nad njegovim prototipom so bili navdušeni tudi v oddaji Top Gear.

Slovenija "Družbeni razkroj se s tem, ko župan ne odstopi, še povečuje"

27.11.2012

"Nekatere vzorce obnašanja je župan v svojem mandatu spodbujal, zdaj pa so se obrnili proti njemu," meni Aleš Maver. Mateja Ratej pa opozarja, da se bo položaj zaostril, če Kangler ne odstopi.

Slovenija Protest, da bi vlada slišala in ustavila uničevanje socialne države

14.11.2012

"To niso demonstracije skupine, ki misli z eno glavo." Bistven je poziv, da vlada preneha uvajati uničevalne ukrepe in išče rešitve, ki bodo peljale iz krize, sporočajo organizatorji sobotnih ...

Slovenija Ambrožič ni več magister. "Niti pod razno ne bom odstopil s poslanskega mesta."

13.11.2012

Senat mariborske pravne fakultete je soglasno odločil, da Borutu Ambrožiču odvzame naziv magistra znanosti, saj magistrsko delo ni le plod njegovega raziskovanja. Ambrožič bo razmislil o nadaljnjih ...

Velikih 5 "V vsaki situaciji se je treba boriti za pridobljene delavske pravice"

11.11.2012

"Še zmeraj si vladajoči prizadevajo ohranjati status quo - na način, da spreminjajo vse, to pa zgolj zato, da se v resnici ne bi nič spremenilo," meni zgodovinar Jernej Kosi.

Zdravje Zaposleni v zdravstvu bodo plače kljub vsemu dobili

08.11.2012

Durs in zdravstvena blagajna sta se dogovorila glede vračila preveč nakazanih sredstev, ki so bila posledica napak v davčnem informacijskem sistemu. Denar naj bi vrnili do konca leta.

Slovenija M. Valenčič vložila kandidaturo. DVK: Podpisov še nima dovolj.

17.10.2012

Martina Valenčič je vložila podpise za kandidaturo na predsedniških volitvah na Državno volilno komisijo. Koliko jih je zbrala, ne želi povedati, so pa iz DVK-ja sporočili, da jih mora še dodati.

Velikih 5 "Radikalno moramo spremeniti naše prioritete"

23.10.2012

Politika nima načrta dolgoročnega razvoja naše države, je prepričan sociolog Primož Krašovec. Meni, da bi se morali osredotočiti na to, kako si z gospodarstvom zagotoviti dobro življenje, ne pa ...

Znanost in tehnologija Najstarejši udeleženec Simbioze pri 97 želel e-pošto

10.10.2012

"Mladim ni vseeno za starejše, lani se nam je v Simbiozi pridružilo več kot 2.500 prostovoljcev," pravi Žiga Vavpotič. Tudi letos bodo prostovoljci starejše seznanjali z računalniki.

Slovenija Organizatorji bodo dodatno delo policistov plačali - od 16 evrov na uro

10.10.2012

Ministrstvo za notranje zadeve usklajuje nov pravilnik, ki bo določil, za navzočnost na katerih javnih prireditvah in tekmah bo organizator moral policiste plačati.

Gospodarstvo "Z znanjem tujih jezikov širimo meje svojega sveta"

03.10.2012

Znanje je bila vedno najboljša naložba. To meni tudi Mojca Hergouth Koletič, ki vodi jezikovni center. Pravi, da ljudje, kljub krizi, prepoznajo vrednost znanja tujih jezikov.

Stran 23 od 47
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov