Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Ana Svenšek

Koroška 100 let, odkar so Libeličani mejni kamen še zadnjič prestavili nad svojo vas

30.09.2022

Mineva 100 let, odkar je mala koroška obmejna vas Libeliče na veliko potrkala na vrata zgodovine. Peščica krajanov si je izborila izključitev iz mednarodno pravno priznane države in priključitev k matičnemu narodu.

Zaživel je portal primerjave Primerjava cen osnovnih živil pri večjih trgovcih kot mehka regulacija draginje

19.09.2022

Zaživela je spletna stran, ki bo kupcem ponujala primerjavo cen 15 skupin osnovnih živil in lažjo izbiro med primerljivimi izdelki. S tem želi vlada trgovce odvrniti od preveč izrazitih podražitev.

Gospodarstvo Rekordna ponudba študentskih del

01.07.2022

Delodajalci že tedne aktivno iščejo sezonske delavce, stopnja zaposlenosti je visoka, zato je tudi ogromno izbire za študentsko delo. Na študentskih servisih pravijo, da imajo rekordno ponudbo del. Tudi urne postavke so se v zadnjem letu dvignile.

Intervju o gospodarskem osamosvajanju "Teze pred 30 leti se niso uresničile: Slovenija ni druga Švica, osamosvojitev ni prinesla kolapsa"

25.06.2022

V času osamosvajanja in samostojnosti Slovenije je potekal eden najpomembnejših procesov: ekonomska preobrazba. Če so nekateri pričakovali drugo Švico, so drugi napovedovali polom. A tranzicija po 30 letih še ni povsem končana.

Zdravje Možnost kratkotrajne bolniške odsotnosti brez obiska zdravnika se je iztekla

08.06.2022

S koncem maja se je iztekla med pandemijo uvedena možnost kratkotrajne bolniške odsotnosti do treh dni brez potrdila zdravnika. V zdravstvenih domovih so bili zadovoljni, na ZZZS-ju pa opozarjajo, da bi bilo treba spremembe urediti sistemsko.

Zdravje Minister ob pojavu akutnega hepatitisa miri: Gre za zelo redko bolezen, aktivirani so strokovnjaki

28.04.2022

Zaradi pojava hepatitisa neznanega izvora pri otrocih se je sestala slovenska zdravstvena stroka. V Sloveniji so do zdaj obravnavali en primer suma na akutni hepatitis pri otroku, starejšem od 10 let, ki pa je imel blag potek bolezni.

Intervju ob dnevu upora proti okupatorju "Na strpnejšo prihodnost, v upanju, da se zgodovina nikoli ne bi ponovila"

27.04.2022

Cilj okupatorjev slovenskega ozemlja med 2. svetovno vojno je bil jasen: Slovence izbrisati. Eden od načinov so bila koncentracijska taborišča.

Komu so volivci namenili svoj glas Novi poslanci: Volilna aritmetika je nekatere z največ glasovi pustila brez mandata

25.04.2022

Pregledali smo izide v vseh 88 volilnih okrajih iz osmih volilnih enot. Največ glasov (15.203) je dobil nekdanji novogoriški župan Matej Arčon (Gibanje Svoboda), najmanj izmed tistih, ki so se prebili v DZ, pa aktualna poslanka SD-ja Bojana Muršič (626).

Volitve v DZ Odzivi iz štabov: "Ljudje hočejo spremembe." Golob napovedal takojšnje pogovore o koaliciji.

24.04.2022

Volilni izidi so vzbudili mešane odzive v štabih sodelujočih strank. Najbolj navdušeni so bili seveda v štabu zmagovalcev stranke Gibanja Svoboda. V SDS-u poudarjajo, da bodo v DZ-ju še močnejši. Koordinator Levice Mesec bo ponudil odstop.

Volitve v DZ Velika zmaga Gibanja Svoboda, v državni zbor še SDS, NSi, SD in Levica

24.04.2022

Po 99 odstotkih preštetih glasov je v vodstvu stranka Gibanje Svoboda (34,6 % in 41 sedežev), sledi SDS (23,5 %, 27 sedežev), v parlamentu so še NSi (6,8 %, osem sedežev), SD (6,6 %, sedem sedežev) in Levica (4,4 % in pet sedežev).

Parlamentarne volitve 2022 "Revščina med starostniki je postala slepa pega naše države"

29.03.2022

Zadnjih državnozborskih volitev se je udeležilo 37 % volivcev, ki so bili stari 60 in več let. Starejši predstavljajo največjo volilno skupino, hkrati pa jih tarejo nekatere specifične težave, ki bi jih politični odločevalci morali razumeti in nasloviti.

Slovenija Javna najemna služba sprejema ponudbe za oddajo stanovanj, to leto bi si jih želeli 200

16.02.2022

V Sloveniji po ocenah primanjkuje 9000 stanovanj. Vsaj malo želijo to vrzel lajšati v javni najemni službi, ki je zaživela to leto. Trenutno dobivajo prve ponudbe za oddajo stanovanj, predvsem pa si želijo informacije o tej storitvi razširiti med ljudi.

Stran 3 od 46
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov