Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Gorazd Kosmač

Intervju "Neoliberalen ekonomski model so zapakirali v 'zeleno' embalažo, to ni zelena rast!"

04.07.2022

"Okoljsko škodo producirata dva sistema organizirane neodgovornosti – država in kapitalističen trg, ki sta medsebojno prepletena in drug drugega poganjata. To je zelo trd oreh!" je v intervjuju za MMC dejala profesorica Robyn Eckersley.

Vročinski val Kajfež Bogataj: "Slovenija bo vedno bolj podobna Krasu, na smreke lahko pozabimo"

27.06.2022

"Smo zelo gozdnata dežela in prve obsežne skrb vzbujajoče transformacije se bodo zgodile v gozdovih, na smreko lahko kar pozabimo, na visokogorske ekosisteme tudi," je podnebne spremembe za MMC komentirala klimatologinja Lučka Kajfež Bogataj.

Draginja Cene komunalnih storitev gredo navzgor. Zupanc: Glavni krivec so podražitve energentov.

26.05.2022

V Zbornici komunalnega gospodarstva napovedujejo zvišanje cen komunalnih storitev po slovenskih občinah. V Kranju za las niso izglasovali podražitve komunalnih odpadkov, v Vipavi bodo občanom subvencionirali vodo.

Povolilni komentar "Gibanje Svoboda je posrkalo večino volivcev, ki so glasovali proti vladi"

25.04.2022

"Zgodil se je neke vrste kanibalizem na levi sredini, vse štiri stranke KUL-a so žrtve prihoda novega obraza, plačale so visoko ceno," je komentiral Aleš Kocjan. "Večina je stavila na to, da je Golob pravi," je dodala Tanja Starič.

Parlamentarne volitve 2022 Kaj pravijo stranke? Je treba ohraniti Evropo krščansko? Zgraditi NEK 2? Opremiti SV?

22.03.2022

Kaj o perečih problemih tukaj in zdaj menijo strankarske liste, ki se na prihajajočih volitvah potegujejo za poslanske stolčke? Je treba napisati nov zakon o RTV Slovenija? Vrniti zaupanje v pravno državo? Omogočiti posvojitve otrok istospolnim parom?

Intervju Nacisti v Rogaški Slatini so v vsej svoji blaznosti merili lobanje in nosove

05.03.2022

Spomini na obdobje nacistične okupacije med drugo svetovno vojno v dandanes priljubljenem turističnem kraju vztrajno bledijo in tonejo proti večni pozabi. Kaj so v toplicah Rogaške Slatine počeli nacisti?

Sankcije Rusije Bo četrtina zračnega tovora med Evropo in Azijo morala najti druge poti?

01.03.2022

Zaprtje zračnega prostora po začetku vojne v Ukrajini je sprožilo pritisk na svetovne dobavne verige, ki so že dodobra načete zaradi koronakrize. Nekateri ladjarji so ustavili promet v ruska pristanišča, v Ukrajini so zaseženi slovenski tovornjaki.

Kratkotrajne bolniške Na bolniško brez potrdila še do 31. maja. V ZD-jih zadovoljni, delodajalci pa ne.

24.02.2022

Kratkotrajno bolniško odsotnost z dela do treh dni brez potrdila zdravnika je v letu 2021 izkoristilo 18.713 zavarovancev. V zdravstvenih domovih so nad ukrepom, ki ga je vlada zdaj podaljšala še do 31. maja 2022, navdušeni, delodajalci pa ne.

Zdravje Zaloge krvi so na spodnjih mejah, darovalci, vabljeni v akcijo

18.02.2022

Zaloge krvi so pri spodnjih mejah pri vseh krvnih skupinah, razen pri skupini AB+, ki je je na zalogi trenutno več kot dovolj. Na zavodu za transfuzijo darovalce vabijo, naj se odzovejo na vabila oz. naj se sami naročijo na darovanje.

Zlata pentlja Mednarodni dan boja proti otroškemu raku: "Najprej nočeš verjeti, da je res"

15.02.2022

"Dajmo danes zlato medaljo našim junakom, dajmo danes njih na prvo mesto, olimpijci lahko počakajo," je dejala Urška Kolenc, predsednica društva Junaki 3. nadstropja, ob mednarodnem dnevu boja proti otroškemu raku.

SOS Družinsko nasilje: Oditi moraš takoj, ko se zgodi prvič, takrat še imaš moč

04.02.2022

Dlje ko je ženska v nasilnem razmerju, bolj uničeno samopodobo ima, bolj je zasužnjena in težje poišče pomoč in od sebe odstrani povzročitelja. Zato je pomembno brezkompromisno ukrepati takoj, ko se nasilje zgodi prvič.

Novi koronavirus Plačljiv PCR-test še na voljo, a na rezultate se čaka precej dlje

20.01.2022

Močno zaostren protokol testiranja je v javnosti povzročil dvome, ali bo samoplačniško PCR-testiranje še na voljo. Bojazen za tiste, ki ga potrebujejo na primer za pot v tujino, je odveč, saj so še vedno na voljo, je pa trenutno treba čakati precej dlje.

Stran 3 od 24
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov