Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Soočenje pred referendumom o uvedbi preferenčnega glasu za volitve v državni zbor

Avtorji Kaja Sajovic

Kulinarika John Wurdeman: Kako je ameriški hipi postal prerok gruzijskih vin

21.05.2019

Ko je John Wurdeman leta 1995 prišel v Gruzijo, je bila to še popolnoma drugačna država, kot je danes – povojno razsuta, kaotična, vode in plina ni bilo, izpadi elektrike so bili redni.

S. in J. Amerika Pacific Railroad: Železnica, ki je na račun Indijancev in na plečih Kitajcev povezala ZDA

26.05.2019

Mineva 150 let od izgradnje transcelinske železniške proge (Pacific Railroad), ki je povezala vzhod in zahod ZDA, a pri tem zarezala v indijanske rezervate, gradnja pa je potekala na plečih kitajskih delavcev, ki so tire postavljali v nemogočih razmerah.

Kulinarika Ribničan osvaja svet z medvedjimi salamami: "Smejali so se mi, da sem nor"

07.05.2019

Salama kot salama. Kakšne čudeže lahko delaš iz nje, bi se vprašali nekateri. Ti "nekateri" očitno še niso bili pri Davidu Lesarju, mladem Ribničanu, ki je iz pridelave salam ustvaril tako sofisticiran sistem, da pušča stroko iz tujine odprtih ust.

Kulinarika Ošteriji Debeluh prestižno evropsko priznanje za najboljši servis

04.05.2019

Jure Tomič iz Ošterije Debeluh v Brežicah je na kongresu JRE (Združenje mladih gostincev Evrope) v belgijskem Liègeu prejel nagrado za najboljši servis.

Kulinarika Kako je žena leningrajskega rockerja postala kraljica ruske visoke kuhinje

14.05.2019

"Dobrodošli v CoCoCo, vam lahko ponudim kozarec šampanjca?" vpraša mlada natakarica s steklenico Roberta Moncuita v roki. Šampanjec tu teče skoraj kot voda – za aperitiv pred večerjo, za dobro jutro za zajtrk.

Kulinarika Sedem obveznih krožnikov letošnje Odprte kuhne

30.04.2019

Odprta kuhna v svoji sedmi sezoni ne izgublja zagona - če kaj, je kvečjemu vsak petek bolj obljudena.

Kulinarika Kako je Kolumbijec, ki so ga deportirali iz Danske, postal sous-chef Hiše Franko

24.04.2019

Ura je ena ponoči, petek po večernem servisu v Hiši Franko, kuhinjska ekipa, tako rekoč v celoti mednarodna, je zbrana okoli izdajnega pulta.

S. in J. Amerika Vzpon mladega župana na čelo predsedniške tekme v ZDA

09.04.2019

"Butt-edge-edge. Ampak v South Bendu me kličejo kar župan Pete in s tem nimam težav," je odgovoril na novinarjevo vprašanje o izgovarjavi njegovega priimka Pete Buttigieg, nepričakovano najbolj vroče ime med demokratskimi predsedniškimi kandidati.

Kulinarika V najboljšem baru na svetu: Botanična koktajl karta ob razgledu na Temzo

09.04.2019

Ko je Ryan Chetiyawardana oktobra lani naznanil, da zapira Dandelyan, je bila napoved sprejeta z vsesplošno šokiranostjo.

Ture avanture Revolucija na jugu Brazilije - med džunglo in urbanimi vrtovi

07.04.2019

Peljemo se po ozki, vijugasti cesti mimo bananovcev, mimo cvetočega ingverja, mimo bambusovih nasadov, vse globlje in globlje v bujno, zeleno pokrajino.

Kulinarika Andrea Petrini: Najvplivnejši in najbolj strahospoštovan mož kulinarike

28.03.2019

Za Andreo Petrinija se včasih zdi, kot da bi bil v nasprotju s samim seboj – na prvi pogled s svojo auro, prezenco in ekstravaganco sodi naravnost med pariško buržoazijo.

Kulinarika Prišli, videli, se zaljubili. Največje kulinarične zvezdnike in novinarje Slovenija navdušila

20.03.2019

Andrea Petrini je ob koncu European Food Summita v Ljubljani uporabil veliko sočnih medklicev, ki niso primerni za portal javne radiotelevizije. "J***o enkraten kongres," je bil eden izmed njih.

Stran 26 od 81
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov