Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Soočenje pred referendumom o uvedbi preferenčnega glasu za volitve v državni zbor

Avtorji Kaja Sajovic

ZDA Oboroženi Američani: 4 odstotki svetovne populacije s 50 odstotki vsega orožja

06.08.2019

Republikanski politiki s predsednikom Donaldom Trumpom na čelu v teh dneh po dveh množičnih strelskih pokolih v ZDA hitijo kriviti za pokole videoigre in duševne bolezni.

S. in J. Amerika Avtocesta solza: cesta nepojasnjenih umorov in izginotij žensk

29.07.2019

Avtocesta solza, ji pravijo. Primeren vzdevek za cesto, ob kateri je bilo v zadnjih 40 letih umorjenih ali je izginilo na desetine žensk, večinoma staroselk. Zdaj se je cesta z umorom mladega avstralsko-ameriškega para ponovno znašla pod drobnogledom.

Luksuz Življenje "ambasadorja užitka": zasebna letala, najboljše restavracije sveta, nore zabave

01.08.2019

"Kulinarični James Bond" je izraz, ki mu ugaja. Kristian Brask Thomsen ni človek lažne skromnosti. Uživa v življenju na veliki nogi, večerjah s kaviarjem in šampanjcem v potokih, zabavah v Monte Carlu in vožnjah z zasebnimi letali.

Kulinarika V zakulisju podelitve 50 najboljših restavracij v Singapurju

09.07.2019

Potem ko je bil na razglasitvi 50 najboljših restavracij sveta v Singapurju za zmagovalca okronan Mirazur, razkrivamo, kako je videti zaodrje te podelitve, kakšno je bilo ozračje in kako se sprostijo chefi na zabavi po podelitvi.

Kulinarika Najboljše restavracije sveta: Slavje Mirazurja, Hiša Franko 38.

25.06.2019

Po prevetritvi v sistemu glasovanja za 50 najboljših restavracij sveta se je letos na vrh prvič zavihtela restavracija Mirazur na Azurni obali, Hiša Franko pa se je povzpela najvišje do zdaj, na 38. mesto.

Fascinantni hoteli Taubenkobel - košček raja med Avstrijo in Madžarsko

18.06.2019

Glavna ulica (Hauptstraβe) v vasi Schützen am Gebirge je zaspana, z leve in desne obdana z nizkimi tipičnimi gradiščanskimi hiškami. Nič ne daje slutiti, da se za fasado ene od njih skriva luksuzni butični hotelček z eno najboljših restavracij v Avstriji.

S. in J. Amerika Tragedija "peterice iz Centralnega parka" razgalila gnilost kazenskega sistema ZDA

12.06.2019

Leto 1989. New York je bil prežet z nasiljem in kriminalom. In ko je odjeknilo v javnosti, da je "krdelo" temnopolte mladine brutalno posililo belo tekačico v Centralnem parku, je nepremičninski mogotec Donald Trump pozval k smrtni kazni za peterico.

Kulinarika Jakob Pintar iz Tabara med najboljšimi mladimi kuharji sveta

07.06.2019

Jakobu Pintarju, 29-letnemu vodji kuhinje v ljubljanskem Tabaru, se je uspelo kot edinemu Slovencu prebiti med finaliste prestižnega tekmovanja San Pellegrina za najboljšega mladega kuharja sveta.

Evropa Mož, ki je ustvaril Zrće, skuša zdaj Pag spremeniti v butično destinacijo

10.06.2019

Po ozki stranski cesti se mimo vinogradov, nasadov oljk in grmov divjih vrtnic, sledeč smerokazom na vinskih sodih, pripeljemo do Boškinca, enega bolj znanih hrvaških butičnih hotelov in tistega, ki je pred 16 leti utiral pot hrvaškemu butičnemu turizmu.

Kulinarika Madrid: Od tapasov in prašičjih glav do večerij v kazinoju

06.06.2019

Španija je že tradicionalno priljubljena med ljubitelji dobre hrane, pa naj si bo s svojimi vsenavzočimi tapasovimi bari ali pa najboljšimi restavracijami sveta, ki jih najdemo vse od Baskije do Katalonije.

Ture avanture Kras – preseganje meja z zamejskimi šampioni

30.05.2019

Trst, Rilkejeva pešpot po pečinah, Benjamin Zidarich, Lokanda Devetak, Škerk … Tržaški Kras ima na italijanski strani celo vrsto znamenitosti in ponudnikov, tesno povezanih s Slovenijo oz. slovenskih korenin.

Retro Skaručna, najbolj nora slovenska gostilna: žganice za pozdrav, leteči noži za slovo

25.05.2019

Če Skaručne ne bi bilo, bi si jo bilo verjetno treba izmisliti. Kar še ne pomeni, da je ta kulinarična institucija, ki jo je postavil Slavko Žagar starejši, epske razsežnosti pa ji dodal njegov sin Slavko mlajši, za vsakogar.

Stran 25 od 81
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov