Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Kaja Sajovic

Film in TV 365 dni: Netflix osvaja poljski mehki pornofilm z oceno 0

24.06.2020

Ocena 0 na Rotten Tomatoes. Recenzentka Independenta je zaradi njega odpovedala naročnino na Netflix. V Cosmopolitanu česa slabšega še niso videli. A kljub temu je 365 dni, nekakšna poljska, a manj cenzurirana različica 50 odtenkov sive, hit meseca.

Michelin Vse slovenske zvezdice - kaj, kdo in koliko boste zanje odšteli

23.06.2020

Potem ko je Slovenija prejšnji teden dobila svoj prvi Michelinov vodič in šest restavracij z zvezdicami, podrobneje predstavljamo, kakšna je v njih ponudba, kakšna filozofija kuharskega mojstra in koliko vas bo stal obed pri vsakem od njih.

Kulinarika Slovensko vino razglašeno za najboljše oranžno vino na svetu

21.06.2020

Ob prihodu te najprej pozdravijo ovce, ki mulijo travo okoli trt ob vznožju Pohorja, potem sledi razlezen nasmešek Božidarja Zorjana, vinarja, ki mu je uspelo s povsem sonaravnim in biodinamičnim pristopom ustvariti najboljše ocenjeno oranžno vino.

In memoriam Franci Planinšek – v iskanju ideala lepote

20.06.2020

"Razvrščanje mnogoterih obrazov nespremenljive in neopredeljive lepote v knjigo je bil velik izziv. Izziv, ki ga hkrati zastavljam sebi kot lepotnemu kirurgu in kot človeku, ki ga je prevzela umetnost," je zapisal Franci Planinšek v svoji knjigi Lepo.

Kulinarika Michelinove zvezdice - presenečenja, razočaranja in kaj nam prinašajo

19.06.2020

O Michelinu, kaj predstavlja za državo, ali je še relevanten in zakaj tak pomp okoli njega, bi lahko prelili veliko črnila. Tudi očitamo mu lahko marsikaj - a dejstvo je, da ostaja najuglednejši kulinarični vodnik in da bo z njim Slovenija samo pridobila.

Protesti v ZDA Nova ameriška revolucija - ukinitev sredstev za policijo?

10.06.2020

Mestni svet v Minneapolisu se je ta teden odločil, da razpusti policijo, denar pa preusmeri v drugačne oblike zagotavljanja javne varnosti. To je prva tovrstna poteza sredi protestov v ZDA, kjer med drugim pozivajo prav k ukinitvi sredstev za policijo.

RSF opozarja "Celo Orban se ne spravlja tako osebno na novinarje, kot se Janša"

28.05.2020

Slovenska vlada po navdihu predsednika ZDA in z naložbami madžarskih oligarhov v medije bije gonje proti kritičnim novinarjem, hkrati pa skuša okrepiti nadzor nad javno televizijo, opozarjajo Novinarji brez meja (RSF).

Kulinarika Druga najboljša restavracija na svetu bo zdaj stregla burgerje

16.05.2020

Noma, druga restavracija sveta, nosilka dveh Michelinovih zvezdic in verjetno najvplivnejša restavracija sodobne gastronomije, se po pandemiji ponovno odpira - a bo stregla burgerje in sonaravno pridelana vina.

Turizem in gospodarstvo Nevzdržnost koronskega turizma: dragi testi pred poleti ali karantene, daljše od dopusta

13.05.2020

Slovenska vlada je v torek sprostila letalski promet. Ryanair namerava s 1. julijem vzpostaviti 90 odstotkov linij. Isti dan naj bi se za turiste odprla Grčija. A pod kakšnimi pogoji? Za zdaj se zdi, da nevzdržnimi.

Ture avanture Lahko domači gost res reši slovenski turizem? Težko.

04.05.2020

Ostani to poletje doma. Razišči Slovenijo. Take in podobne pobude niso unikum, lotevajo se jih praktično vse države, ki po eni strani še nimajo načrtov, kako sprostiti letalski promet, po drugi pa se obupno trudijo rešiti turizem z domačimi gosti.

Kulinarika Gostinstvo v času korone: Znajdi se, kot se znaš, preživi, kdor more

28.04.2020

Za gostinca v času koronavirusa nobena od možnosti v resnici ni rožnata. Čakati v mrtvilu, nevede, kdaj boš odprl, ali pa se zaposliti z alternativnimi rešitvami – spletnimi degustacijami, dostavo, gajbicami …

Kulinarika Chefi v času epidemije namesto za goste kuhajo za krizne delavce

25.04.2020

V času pandemije novega koronavirusa so bile restavracije po vsem svetu primorane zapreti svoja vrata ‒ nekatere morda za vedno. Ker kuharski mojstri ne morejo več streči gostom, so mnogi zdaj začeli kuhati za krizne delavce ‒ tudi v Sloveniji.

Stran 20 od 81
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov