Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Kaja Sajovic

Bližnji vzhod Zajetje 66 ameriških talcev kot kulminacija toksičnega odnosa ZDA-Iran

30.10.2019

Odnosi ZDA z Iranom so se pod predsednikom Donaldom Trumpom ponovno zaostrili, a v resnici je stanje zgolj odraz več kot 60 let napetosti med državama, ki že ves ta čas tekmujeta za vpliv na Bližnjem vzhodu.

Ture avanture Mestni vodič: Oslo – neobrušeni biser Skandinavije

02.11.2019

Ob bolj očitnih urbanih magnetih Skandinavije, kot sta Stockholm in København, je Oslo vedno ostajal malce v senci. Draž Norveške je veličastna narava, zaradi katere pride večina turistov, prestolnica je za mnoge zgolj izhodiščna točka.

ZDA Elizabeth Warren - je to ženska, ki lahko postane prva predsednica ZDA?

03.10.2019

V času, ko v predvolilni kampanji ameriških demokratov pospešeno odstopajo kandidati, ki jim nikakor ni uspelo prilesti na več kot odstotek priljubljenosti, se Elizabeth Warren strmo vzpenja. Bi lahko prav ona postala prva ženska na mestu predsednice ZDA?

Kulinarika Je najbolj nora picerija v resnici doma v Tokiu?

04.10.2019

Rangiranje pic in picerij ni ravno hvaležna tema, saj je okusov skoraj toliko kot vrst pic. In najboljšo picerijo umestiti zunaj Italije zveni tako bogokletno, da se bom vzdržala ocene, da je tokijska Savoy najboljša. Je pa zagotovo zelo blizu popolnosti.

ZDA Ameriški sen: zaporniški posel kot oblika novodobnega suženjstva

02.10.2019

Ta mesec je Kalifornija, svojčas največje tržišče za industrijo zasebnih zaporov, kot prva zvezna država delovanje teh prepovedala. Prav sporni sistem privatiziranih zaporov krivijo, da so se zaporne kazni v ZDA sprevrgle v obliko novodobnega suženjstva.

Ture avanture Piemont: Italijanska dolce vita med tartufi, vinogradi in Nutello

17.09.2019

Najprej te zbudi intenziven vonj po Nutelli. Nato zvonjenje cerkvenih zvonov iz bližnje katedrale, starega duoma. Ali je ravno obratno?

Ture avanture Kako je v živo videti rajski oddih v luksuznem letovišču?

10.09.2019

Dva vzporedna svetova. Dva Balija. Tako bi še najbolje opisali izkušnjo tridnevnega bivanja v Bulgarijevem luksuznem letovišču na tem indonezijskem otoku.

Kulinarika Bukarešta potiho postaja nova vroča vzhodna destinacija

07.09.2019

Februarja je znani hrvaški kulinarični bloger preživel 24 ur v Bukarešti in nonšalantno napisal članek, kako je to "grozno mesto" s še slabšim letališčem, da pa je bil zadovoljen s hotelom, v katerem je prespal eno noč.

Kulinarika Konec ere: po sporu z vlagatelji se streže zadnja večerja v Gagganu

01.09.2019

Včasih je slavno rekel, da je deset let naravna starostna doba restavracije in da po tem obdobju postaneš predvidljiv, zato jo moraš zapreti. Gaggan Anand zdaj svoj bangkoški Gaggan zapira predčasno, po devetih letih.

Kulinarika Kako je videti večerja v najboljši restavraciji sveta?

03.09.2019

V Mirazurju ne pričakujte šova, dima tekočega dušika, penic, celo robotsko usklajenega servisa ali prtov ne – v resnici je prva restavracija sveta v svojem bistvu neverjetno sproščena, z dodelanimi krožniki, ki pa nikdar ne zavijejo v postavljaško smer.

8chan Spletna stran, kjer so zavetje našli skrajneži, pedofili in rasisti

12.08.2019

"Dobrodošli na 8chanu, v najtemnejših globinah spleta," uporabnike pozdravi napis na vhodni strani spletne strani, ki je postala oglasna deska za vse, ki gojijo najbolj pritlehne vzgibe.

ZDA Oboroženi Američani: 4 odstotki svetovne populacije s 50 odstotki vsega orožja

06.08.2019

Republikanski politiki s predsednikom Donaldom Trumpom na čelu v teh dneh po dveh množičnih strelskih pokolih v ZDA hitijo kriviti za pokole videoigre in duševne bolezni.

Stran 24 od 81
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov