Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Kaja Sajovic

ZDA 2020 Joe Biden - ohranjanje ameriškega statusa quo, tudi prek "trupel"

11.03.2020

"Joe gradi tako koalicijo, kot sem jo zgradila jaz," je ta teden Joeju Bidnu pihala na dušo Hillary Clinton, ki ne skriva, da ni ravno privrženka Bernieja Sandersa. Clintonova je svoji koaliciji navkljub leta 2016 izgubila proti Donaldu Trumpu.

ZDA 2020 Kamala Harris podprla Bidna, Jesse Jackson Sandersa

08.03.2020

Senatorka Kamala Harris, nesojena kandidatka za predsednico ZDA, je v boju za demokratsko nominacijo podprla Joeja Bidna, čeprav se je na soočenjih prav z njim spuščala v najbolj žolčne spore.

ZDA 2020 Iz tekme izstopila še Elizabeth Warren - koga bo podprla?

05.03.2020

Iz tekme za demokratsko predsedniško nominacijo je po razočaranju, ki ga je doživela na t. i. supertorek, izstopila še Elizabeth Warren. Zdaj vsi čakajo, koga bo podprla.

ZDA Zdravstveni sistem ZDA – ko izbirate med življenjem in streho nad glavo

27.02.2020

Številke: 32 milijonov Američanov je nezavarovanih. 43,8 milijona jih ni ustrezno zavarovanih. 58,5 % bankrotirancev kot razlog osebnega stečaja navaja stroške zdravljenja. 18.000 jih bo na leto umrlo preprosto zato, ker nimajo zavarovanja.

Retro Seški škver, edina še delujoča lesena ladjedelnica severnega Jadrana

22.02.2020

Veter ziblje par obešenih, dotrajanih ribiških mrež, medtem ko se zimsko sonce upira v lesketajočo se vodno gladino kanala sv. Jerneja. "Splošna plovba Piran, Jugoslavija" je s spranimi črkami zapisano na stari tabli.

Ture avanture Istra in Kvarner – kje imajo Hrvati prednost pred nami?

13.02.2020

Kljub pastem množičnega turizma, v katere se Hrvaška pogosto ujame, sta Istra in Kvarner v zadnjih letih naredila velik korak naprej.

ZDA Ogorčeni Sandersovi volivci se bojijo volilnih nepravilnosti

10.02.2020

Na predvečer demokratskih predizborov v New Hampshiru se podporniki Bernieja Sandersa bojijo, da se bo ponovila Iowa, kjer je senator iz Vermonta zbral več glasov, a je več delegatov po številnih nepravilnostih in kaosu pripadlo Petu Buttigiegu.

Kulinarika V najboljši restavraciji Rusije - med belimi zajci in gorečimi labodi

11.02.2020

Čeprav je ruska kulinarika v zadnjih letih naredila velik preskok naprej, ima javnost še vedno do nje določene predsodke in nanjo gleda prek klasičnih stereotipov.

Kulinarika V Ljubljano prihaja eden največjih svetovnih kuharskih mojstrov

29.01.2020

Ljubljana bo marca spet gostila European Food Summit, gastronomski simpozij, ki se počasi vpisuje med ključnejše v regiji. Tudi letos se bo predstavila vrsta uglednih mednarodnih govornikov, prvi med njimi Joan Roca iz svoj čas prve restavracije sveta.

Zanimivosti TMZ - rumeni portal, ki pri zvezdniških smrtih prehiti tudi policijo

31.01.2020

Prvi so poročali o smrti Michaela Jacksona. Pa da je Whitney Houston umrla v hotelski kadi. In v nedeljo so prehiteli vse, vključno s policijo, ko so svetu, oboževalcem in celo svojcem sporočili novico, da je v helikopterski nesreči umrl Kobe Bryant.

ZDA Volitve 2020 ali kdo se boji Bernieja Sandersa?

02.02.2020

"Je Bernie Sanders najboljše upanje za demokrate ali njihov največji strah?" se bere nedavni naslov v Boston Globu, ki zelo zgovorno priča tudi o razdeljenosti stranke.

ZDA Zakaj je Kobejev helikopter poletel kljub obupnim vremenskim razmeram?

28.01.2020

Ameriški preiskovalci skušajo ugotoviti vzrok nesreče helikopterja, v kateri je v nedeljo v Kaliforniji umrl košarkarski zvezdnik Kobe Bryant.

Stran 22 od 81
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov