Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Nogomet Real naprej po treh golih v podaljšku in spornih sodniških odločitvah

18.04.2017

Nogometaši Reala so na povratni tekmi četrtfinala Lige prvakov po podaljšku s 4:2 premagali Bayern. Trikrat je za polfinale zadel Cristiano Ronaldo, o spornem golu za 2:2 pa se bo še veliko govorilo.

Nogomet Hadžić na igralce ponosen, kot da bi bili njegovi otroci

13.04.2017

31. maja se bo šele drugič v zadnjih 15 letih zgodilo, da v finalu slovenskega nogometnega pokala ne bo ne Maribora ne Celja, ki sta največkrat igrala na zaključni tekmi tega tekmovanja.

Prva liga Po novem remiju Maribor ni več najboljša ekipa pomladi

10.04.2017

Če so lani ob tem času boji v Prvi ligi TS ob kratkem stiku Ibraimija in Zahoviča ter rasistični opazki Olimpijinega trenerja Nikolića vstopili v najrazburljivejše obdobje, je letos povsem drugače.

Nogomet S Hadžićem v Olimpijo prišlo bolj sproščeno in bolj domače vzdušje

06.04.2017

Pred slabim letom je Maribor na prvenstvenem derbiju v Stožicah uprizoril preobrat v zadnjih 15 minutah in zmagal z 1:2, sinoči je Olimpiji nekaj zelo podobnega uspelo v pokalu.

Nogomet Katanec: Slovenija ima od oktobra malo morje težav

27.03.2017

Popolna osredotočenost kapetana Browna in postrojeni soigralci za njim, na drugi strani pa že malce zbegani otrok, ki le dočaka Struno in ga prime za roko, ko ta v zadnjem trenutku priteče pred Birso.

News in English Peter Prevc says his take-off was good, but his flight wasn’t

23.03.2017

Anže Semenič and Tilen Bartol set new personal records on Thursday, the first day of the four-day Ski Jumping World Cup season finale in Planica.

Nogomet Jokiću ni dovolj klubski preizkus ruskih stadionov: rad bi na SP

22.03.2017

Rene Krhin in Bojan Jokić sta bila oktobra med junaki proti Slovaški in Angliji, po dolgem obdobju neigranja v klubu pa je na Brdo branilec pričakovano prišel nekoliko bolje razpoložen kot vezist.

Citat za prebrat Marijan Pušnik

17.03.2017

Žal novice niso dobre. Sploh ni bilo videti nevarno, toda poškodba je hujše narave, zato dvomim, da bo v tej sezoni še igral.

Prva liga Olimpijina "dobitna kombinacija" zelo daleč od glavnega dobitka

13.03.2017

Marijan Pušnik je svoje drugo poglavje pri Olimpiji začel, kot je prvega končal - s porazom. Šokterapija ni delovala, in zdaj so aktualni prvaki bliže tretjemu kot prvemu mestu.

Prva liga Šuler o Luki Zahoviću: Vedno pravim, da kri ni voda

08.03.2017

Dare Vršič in Luka Zahovič sta po dvakrat zadela, Milivoje Novaković je trikrat podal, pomembno vlogo pri zmagi Maribora nad Gorico pa je imel tudi Marko Šuler, začetnik akcije pri prvih dveh golih.

Citat za prebrat Boštjan Kline

28.02.2017

Ne vem, kot kaže, je nekaj v zraku. Mogoče malo več promilov (alkohola), ali kaj? (smeh) Od majhnega smo delali skupaj, zdaj se vse to delo in garanje odraža na izidih.

Prva liga Olimpijin "Ronaldinho" želi vsaj delček uspeha vzornikov

24.02.2017

"Fejst fant je, komunikativen. Na igrišču že kaže obrise prave okrepitve," ga je opisal Nejc Vidmar. Nathan Oduwa je tisti novinec pri Olimpiji, ki je prišel iz najbolj zvenečega kluba.

Stran 24 od 56
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov