Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Citat za prebrat Darko Milanič

01.05.2018

Upal sem, da se bo izboljšalo, vendar stanje še vedno ni najboljše. Jana Mlakarja bodo v naši zdravniški službi težko usposobili za tekmo z Rudarjem, prav tako je negotov za naslednjo.

Prva liga Bišćan: Moti me le to, da vse skupaj prihaja iz naših vrst

29.04.2018

"V odnosu med predsednikom (Mandarićem) in mano se poskuša ustvariti neko napetost, za kar pa ni ne potrebe ne prostora ne razloga. Vendar so, kot kaže, nekateri ljudje, ki so tam blizu, uspeli v ...

Citat za prebrat Slaviša Stojanović

21.04.2018

Na koncert pridejo ljudje, ki te imajo radi. V nogometu pa zna biti malo drugače. Tam te pa najbrž vsaj polovica prisotnih ne sprejme.

Citat za prebrat Tadej Malovrh

17.04.2018

Boj proti dopingu ne more biti pripet na Olimpijski komite Slovenije in ne morejo ga izvajati ljudje, ki so že toliko časa tako ali drugače vpeti v športu.

Prva liga Vztrajne Domžale kaznovale Olimpijino obrambno držo

15.04.2018

Če so najzanimivejša tuja prvenstva že odločena, bo, kot kaže, zadnji mesec in pol sezone razburljivejši na slovenskih nogometnih zelenicah.

Nogomet Kampl proti nekdanjim soigralcem brez moči, Iličić še naprej počiva

10.04.2018

Kevin Kampl je z Leipzigom na dobri poti, da si v četrtek v Marseillu zagotovi vstopnico za polfinale Evropske lige, v Bundesligi pa je v boju za Ligo prvakov sinoči doživel visok poraz proti ...

Nogomet Boštjan Cesar - kapetan, ki je v ospredje vedno postavljal kolektiv

27.03.2018

"Za nič ne bi zamenjal teh 15 let v reprezentanci. Res sem užival, tako na igrišču kot ob njem. Bil sem ponosen, da sem nosil dres Slovenije," je skoraj štiri minute dolgo čustveno zahvalo ob koncu ...

Nogomet Še veliko uigravanja, da bosta Kampl in Krhin pravo srce ekipe

24.03.2018

Idilično ozračje, ki je v preteklem tednu vladalo na Brdu, je nakazovalo, da je nogometna reprezentanca res dobila nov zagon, toda kot vedno do zdaj bo za ocene o uspešnosti merodajno le igrišče.

Nogomet Balkovec in Črnigoj nabrušena pričakujeta debitantski nastop

22.03.2018

V nogometni reprezentanci se je z novim obdobjem povečal belokranjski pridih, od tam prihajata selektor Tomaž Kavčič in pomočnik Robert Englaro, od igralcev pa ob Jasminu Kurtiću tudi Jure Balkovec.

Nogomet Jokić: Moramo si upati igrati, potem nas bo poljubila tudi sreča

21.03.2018

Nekaj več kot 3.000 km je po zraku iz Ufe do Brda pri Kranju, Bojan Jokić je to pot pred dnevi opravil petič, odkar se je pred dobrim letom preselil v Rusijo.

Nogomet "Igralni sistem pomeni le toliko kot karoserija pri avtomobilih"

13.03.2018

Tomaž Kavčič je potrdil, da se Kevin Kampl vrača v reprezentanco, in postregel tudi s podrobnostmi o njegovi poškodbi: "Zdaj lahko teče. Morda bo igral že v četrtek proti Zenitu ali pa vsaj v nedeljo.

Nogomet Kampl pred pomembnim tednom v Leipzigu še naprej ne trenira

12.03.2018

Kevin Kampl je zaradi težav s kolenom izpustil tudi ponedeljkov trening Leipziga in zanimivo bo videti, ali bo to kakor koli vplivalo na njegovo udeležbo na prvi letošnji reprezentančni akciji ...

Stran 19 od 56
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov