Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Nogomet Jokić: Nikomur se nisem zameril, niti se niso zamerili oni meni

09.01.2017

"Največ možnosti je, da bi odšel nazaj v Anglijo," je za MMC povedal Bojan Jokić, ki po prekinitvi pogodbe z Villarrealom trenira z osebnim trenerjem in čaka, kam ga bo vodila nadaljnja nogometna pot.

Nogomet Poziv Kamplu & Co.: "Nobenih izgovorov - na derbi po zmago!"

19.12.2016

Večina slovenskih nogometnih reprezentantov je že na počitnicah, sredi tedna bodo zadnje letošnje tekme odigrali še v Serie A in Bundesligi.

Nogomet Cesar že več kot dva meseca brez odigrane minute v Serie A

06.12.2016

"Še nikoli ga nisem videl tako streljati, odločil se je nekaj spremeniti. Žal se zgodi tudi najboljšim," je zgrešeno 11-m Valterja Birse na ponedeljkovi tekmi proti Genoi komentiral trener Chieva ...

Nogomet Pred Kurtićem eden od vrhuncev sezone: derbi za vrh proti Juventusu

29.11.2016

Tri tisoč navijačev je v nedeljo zvečer v Bergamu pozdravilo nogometaše Atalante ob prihodu iz Bologne, kjer so šestič zapored zmagali v Serie A. Jasmin Kurtić doživlja najlepše trenutke v karieri.

Nogomet Bayernovi zvezdniki Rostovu prepustili točke, dresov pač ne

25.11.2016

Miha Mevlja je v zadnjih dneh med najbolj izpostavljenimi slovenskimi legionarji. Po prvem golu za domovino na Poljskem je bil v sredo udeležen pri največjem presenečenju letošnje Lige prvakov.

Prva liga Trener Kopra: "Gol Olimpije? Jaz temu rečem otroški vrtec"

07.11.2016

Pred dvotedenskim premorom v Prvi ligi TS so prvi trije še bolj ušli zasledovalcem in bodo igrali svojo ligo. Gorica, ki je bila pred 2 mesecema dve točki pred Olimpijo, je zdaj kar 14 točk za njo.

Citat za prebrat Andrej Razdrih

04.11.2016

Bolj kot tekači so bili težki pogajalci njihovi menedžerji. Mislim, da smo se odločili prav ter je korektno in pošteno do vseh.

Nogomet Skomina spet v razpravah, ali je prav dosodil neigranje z roko

27.10.2016

Da Ranko Stojić ne bo le "običajni" podpredsednik Olimpije, je bilo jasno že ob imenovanju, zato ni bilo preveč čudno, ko je med polčasoma pokalne tekme Aluminij - Olimpija pred slačilnico ...

Prva liga Zajc: Maribor ni bil tako dober, kot smo bili mi danes slabi

16.10.2016

Luki Elsnerju se je konec julija z Domžalami uspelo vrniti po zaostanku z 0:2 proti Mariboru, z Olimpijo mu ni. Večji del odgovornosti za poraz je prevzel nase: "Moja priprava je bila preslaba."

Nogomet Samardžić tako nasmejanega selektorja še ni videl

12.10.2016

Jokićev zlomljeni prst, Cesarjeva poškodba mišice, Krhinove bolečine, Verbičeva krvava noga, Strunovi krči. Dokaz, kaj vse so slovenski nogometaši pretrpeli v boju za odmevno točko proti Angliji.

Nogomet Kronaveter: "Selektor mi je rekel, naj zabijem gol"

09.10.2016

Pet let in 42 tekem je bilo treba čakati, da je za slovensko reprezentanco dosegel gol nogometaš iz slovenske lige. Vse od takrat, ko je Dare Vršič v Mariboru s prostim strelom s 35 m potopil Srbijo.

Prva liga Volaš prek živega zidu pogleduje proti boju za Evropo

28.09.2016

Dalibor Volaš je trenutno med tistimi nogometaši, ki najbolj blestijo v Prvi ligi TS. Njegova posebnost so precej nepričakovano postali prosti streli.

Stran 25 od 56
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov