Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Citat za prebrat Igor Bišćan

08.11.2017

Javnost morda razmišlja, da imamo boljšo ekipo, a sam nisem prepričan, da bi se lahko proglasili za favorita. Ekipi sta precej enakovredni v vseh delih moštva, prav tako psihološko in rezultatsko.

Nogomet Balažic in Cvijanović s po dvema zadetkoma zasenčila reprezentante

06.11.2017

Bolj kot predstave slovenskih nogometašev v tujini je konec tedna zaznamovala napoved Matjaža Keka, da "ne namerava pospraviti stvari in pobegniti v Slovenijo" , to pa je na položaju prvega favorita ...

Nogomet Avstrijski golgeter v Mariboru obudil spomin na igranje v Ligi prvakov

19.10.2017

Darko Milanič je imel na tekmi proti Liverpoolu posebnega navijača: Ivica Vastić, edini avstrijski nogometaš, ki je zadel tako na svetovnem kot evropskem prvenstvu, je bil šest let njegov soigralec ...

Nogomet Pri lizanju ran se morajo oprijeti izkušnje proti Chelseaju izpred treh let

18.10.2017

Nogometaši Maribora po porazu proti Liverpoolu že pogledujejo proti novim tekmecem, a na obzorju se bo zelo kmalu znova pojavil angleški velikan.

Nogomet Foto/video: Na Anfieldu videl zadnji gol Gerrarda, čez dva tedna bo gledal Maribor

18.10.2017

Tako predano, kot je nekoč igral za Celje in slovensko rokometno reprezentanco, Uroš Šerbec navija za Liverpool. Sinoči seveda ni zamudil priložnosti za ogled tekme v Ljudskem vrtu.

Nogomet Kampl "iz hotela" najboljši igralec tekme v Dortmundu

16.10.2017

Samo šest od 23 slovenskih nogometašev, ki igrajo v tujini in ki so bili na seznamu Srečka Katanca na zadnjih dveh reprezentančnih akcijah, se je pretekli konec tedna s svojimi klubi veselilo zmag.

Nogomet Revolucija na klopi, evolucija na igrišču

10.10.2017

Slovenska nogometna reprezentanca se bo v boj za novo veliko tekmovanje podala z novim selektorjem, med igralci pa bo verjetno manj sprememb kot po koncu kvalifikacij za Euro 2016.

Nogomet V Nemčiji se ne bo predal: Včasih se moraš malo dlje dokazovati

09.10.2017

"Takrat, ko najmanj pričakuješ, se ti dogajajo najlepše stvari," je sinoči razlagal Roman Bezjak, ki za Darmstadt v nemški drugi ligi v tej sezoni še ni odigral niti minute, proti Škotom pa je ...

Nogomet Za čudež v Londonu nujna prekinitev "stavke" v gosteh

05.10.2017

Angleži so za SP v Rusiji že izbrali hotel s 107 sobami in pripravljalno središče na obrobju Sankt Peterburga, a bodo Slovenci drevi poskušali doseči, da bi rezervacijo za bivanje ob Baltskem morju ...

Nogomet Po dobrem spancu želijo Mariborčani odigrati še eno "top" tekmo

26.09.2017

V Sevilli, kjer se te dni še vedno segreje nad 30 stopinj Celzija, bodo nogometaši Maribora drevi odigrali drugo tekmo v Ligi prvakov. Tako kot pred obračunom s Spartakom so samozavestni.

Nogomet Cesar s košarkarji zapel "Slovenija, od kod lepote tvoje"

19.09.2017

Nogometni reprezentanti so bili pretekli teden globoko v senci košarkarjev, a bolj povezani z njimi, kot se zdi na prvi pogled.

Nogomet Zahovič mu je dal drugo priložnost, Bohar vrača za zaupanje

14.09.2017

V množici marljivih mravljic je ob remiju proti Spartaku izstopala tista iz Prekmurja. Damjan Bohar je bil prvo ime tekme, odlično predstavo je kronal z zadetkom, svojim drugim v Ligi prvakov.

Stran 21 od 56
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov