Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Deli Televizija MMC Radio Kazalo

Avtorji Slavko Jerič

Športni SOS Baraja najboljši strelec državnih prvakov z le 7 goli

25.05.2022

Nogometna ekipa z zelo učinkovitim napadalcem lahko naredi velik korak proti naslovu državnega prvaka, a letošnji primer Milana kaže, da to ni vedno nujno. V Serie A sta namreč Rafael Leao in Olivier Giroud zadela le po 11-krat, a dovolj za scudetto.

Številke Renata Dacinger: Če vidim neko zanimivo temo, v njej hitro prepoznam znanost

27.05.2022

Renata Dacinger že dobro desetletje na TV Slovenija ustvarja znanstveno oddajo Ugriznimo znanost, odstiranje plasti znanosti jo izjemno veseli in navdušuje, saj jo praktično vidi povsod. Celo pisanje kriminalke vidi kot pravo znanost.

Slavko Jerič Sedmica, v katero sta vpletena tako talent kot sreča

25.05.2022

Kako pogosto se zgodi, da se zmagovalec športne tekme ob odpiranju penine poškoduje z zamaškom? Gotovo precej redko. Najbrž je možnost za tak razplet še manjša, kot da bi zadel sedmico, mi je šinilo skozi misli, ko sem spremljal zgodbo Biniama Girmaya.

Športni SOS Največ sedmih tekem je v konferenčnih polfinalih

20.05.2022

Dallas je postal šele osma ekipa v zgodovini končnice Lige NBA, ki je po sedmih tekmah izločila najboljšo ekipo rednega dela. Mavericksi pa so sploh prvi, ki jim je to uspelo že v konferenčnem polfinalu.

Številke Ksenija Benedetti: Ko ljudem zmanjka argumentov, se spravijo na videz

20.05.2022

Rada ima odločnost in hitre reakcije, njena najljubša številka je sedem. Ne mara cincanja in obračanja v preteklost, namesto žaljivk pa ji je všeč ideja šaljivk. Ksenija Benedetti.

Slavko Jerič Dallas z ekipno igro zasenčil najmočnejšo zvezdo rednega dela

16.05.2022

Po treh izjemnih uvodnih sezonah, v katerih se je Luka Dončić v Ligi NBA izkazal predvsem na individualni ravni, je nad njim viselo veliko pričakovanje po napredku tudi v končnici. Ljubljančanu sta letos uspela dva koraka naprej.

Športni SOS Maribor se je ponašal tudi že s štirimi "desetkami"

18.05.2022

Kar trije nogometaši Kopra so v tej sezoni Prve lige dosegli po vsaj deset golov, rekord pa pripada Mariboru, ki se je v kar dveh sezonah ponašal s kar štirimi nogometaši, ki so v nasprotne mreže pospravili dvomestno število žog.

Sedme tekme Več točk od Dončića so dosegli le Durant, Jones in Wilkins

14.05.2022

Košarkarji v Ligi NBA živijo za sedme tekme, v katerih se igra na vse ali nič. Luko Dončića v noči na ponedeljek čaka druga taka tekma, lani se je izkazal, saj je proti LA Clippersom nasul kar 46 točk.

Športni SOS Končnica Lige NHL veliko bolj nepredvidljiva kot Lige NBA

10.05.2022

V Ligi NBA v uvodnem krogu napreduje skoraj 80 odstotkov vseh nosilcev, ta odstotek pa v isti fazi tekmovanja v končnici Lige NHL v zadnjih nekaj letih znaša vsega 57.

SOS odmev V resni ekipi (za naslov) ne sme vse sloneti le na enem igralcu

06.05.2022

Phoenix ni bil zaman najboljša ekipa rednega dela Lige NBA, v konferenčnem polfinalu je z ekipno in vsestransko igro razgalil vse pomanjkljivosti Dallasa, v katerem preveč bremena leži na plečih prvega zvezdnika Luke Dončića.

Slavko Jerič Po O'Sullivanovi sedmici: Veterani so kralji snukerja

04.05.2022

Ronnie O'Sullivan je s sedmim naslovom svetovnega prvaka potrdil primat najboljšega igralca v zgodovini snukerja, hkrati pa utrdil nov trend − ta zahtevna igra vse bolj pripada veteranom.

Športni SOS Ancelottiju še najbliže Mourinho in Guardiola

04.05.2022

Carlu Ancelottiju je pred dnevi na klopi Reala uspel svojevrsten peterček, postal je namreč prvi trener, ki je slavil v vsaki od prestižnih petih nogometnih lig. V tej statistiki sta mu še najbližje Jose Mourinho in Pep Guardiola.

Stran 1 od 50
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov