Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Avtorji Slavko Jerič

Športni SOS Jordan najboljši strelec glede na odigrani čas, Dončiću pa kaže celo bolje

02.02.2023

Dwight Howard ima med najboljšimi košarkarji Lige NBA najvišji odstotek zadetih metov iz igre. Glede na minute, ki so jih imeli na voljo legendarni igralci tega tekmovanja, pa je bil zgodovinsko najbolj učinkovit Michael Jordan.

Ekslibris Uresničila notranjo potrebo po ustvarjanju knjige

03.02.2023

Katarina Šeme je svoj prvenec, risoroman Sumatra, intenzivno ustvarjala približno leto in pol, pri tem je spoznala, da za dolge zgodbe potrebuje samoto in da pri tem lahko celo uživa.

Športni SOS Slovenci so na letalnicah kot prerojeni

01.02.2023

Tekme smučarjev skakalcev na Kulmu so potrdile staro prepričanje − slovenska reprezentanca na največjih objektih običajno doseže boljše izide kot na običajnih napravah. Številke ta trend potrjujejo za obe zadnji sezoni.

SOS odmev Luka Petrič: Đoković že najuspešnejši, razlika bo samo še rasla

01.02.2023

Številke ne lažejo, Novak Đoković ima največ osvojenih grand slamov, največ turnirjev serije 1000, največ tednov pa je bil na vrhu lestvice ATP. Srb je tako najuspešnejši teniški igralec, v novi epizodi podkasta SOS-odmev ugotavlja Luka Petrič.

Slavko Jerič Vsi luknjajo Titanik, a Đoković je nanj vseeno splezal

30.01.2023

Žoga Stefanosa Cicipasa je zletela v avt, Novak Đoković se je ozrl proti svoji loži, s kazalcem se zmagovalno dotaknil svoje glave, nato pa še srca. Bolj simbolno potezo bi le stežka pokazal.

Športni SOS Melbourne v znamenju igralk iz Vzhodne Evrope

28.01.2023

V tem stoletju se je v polfinale teniških turnirjev za grand slam uvrstilo največ igralk iz Vzhodne Evrope, približno v isti kategoriji so še igralke iz Zahodne Evrope in Severne Amerike, vsi preostali deli sveta pa imajo precej manj uspeha.

Športni SOS Stenmark in Shiffrin zmagovala z zelo podobno prevlado

26.01.2023

Ingemar Stenmark in Mikaela Shiffrin sta najuspešnejša alpska smučarja v zgodovini svetovnega pokala, njune zmage pa so v povprečju podobno dominantne

Šok na cestah Sumatre Katarina Šeme: Neštetokrat sem doživela infarkt, ker sem mislila, da me bo kdo povozil

27.01.2023

"Spopadanje z neprijetnimi izkušnjami je tisto, kar vzameš s seboj domov − sebe malce spremenjenega in malce bolj utrjenega. Morda sem se v nekaterih ozirih presenetila pozitivno, v nekaterih pa negativno," je bivanje na Sumatri povzela Katarina Šeme.

Slavko Jerič Psihično strti Nadal bo skušal premakniti končno točko

19.01.2023

Teniški ljubitelji so se več kot pet let spraševali, kdaj se bo končalo obdobje zlate teniške generacije. Roger Federer se je upokojil ob koncu lanskega leta, zadnji dogodki pa kažejo, da od te odločitve morda ni več daleč niti Rafael Nadal.

SOS odmev Lanišek se je moral marsičesa naučiti 'zgrda'

18.01.2023

"Slovenska skakalna reprezentanca ima pred SP-jem v Planici prednost, ker res do podrobnosti pozna skakalnici. Tu trenirajo iz tedna v teden, kar pomeni, da poznajo vse razmere," o SP-ju v nordijskem smučanju razmišlja Boštjan Reberšak.

Ekslibris Nič novega − branje ima v krvi: Po 35 letih spet prebral Na Zahodu nič novega

20.01.2023

Tadej Golob ni le učinkovit in plodovit pisec, ampak tudi bralec. V srednji šoli je tako, denimo, prebral tudi po 400 strani na dan, danes pa se loteva branja predvsem klasik.

Športni SOS Carlsen zvezda tudi najhitrejših šahovskih različic

16.01.2023

Magnus Carlsen je najbolj vsestranski šahist na svetu, saj ni le dolgoletni svetovni prvak v klasičnem šahu (branjenju te krone se je sicer odpovedal), ampak tudi serijski svetovni prvak v pospešenem in hitropoteznem šahu.

Stran 1 od 63
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov