Begunska kriza
Policijski znak
Fotografija je simbolična. Foto: MMC RTV SLO

Dodaj v

V prometni nesreči umrl 46-letni voznik

Policija poziva k strpni vožnji
10. maj 2018 ob 18:54
Štore - MMC RTV SLO, STA

Huda prometna nesreča, ki se je zgodila okoli 16. ure v Štorah, je zahtevala življenje 46-letnega voznika osebnega vozila. To je letošnja druga smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje.

Po prvih podatkih je 46-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz Štor proti Šentjurju, v levem ovinku prehiteval vozilo pred seboj in pri tem trčil v tovorno vozilo, s katerim je nasproti pripeljal 20-letni voznik. Po trčenju je tovorno vozilo silovito odbilo na levi vozni pas, kjer je trčilo v tretje udeleženo vozilo, s katerim je iz smeri Celja pravilno pripeljal prav tako 46-letni voznik. V nesreči se je tako hudo poškodoval, da je na kraju samem umrl.

Voznik drugega osebnega vozila, ki je povzročil prometno nesrečo, in 20-letni voznik tovornega vozila pa sta lažje poškodovana, so sporočili s celjske policijske uprave.

To je letošnja druga smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Lani v enakem obdobju je na tem območju umrlo sedem ljudi.

Vse udeležence cestnega prometa policisti opozarjajo na strpno in previdno vožnjo ter spoštovanje cestnoprometnih predpisov in voznih razmer.

Al. Ma.
Prijavi napako
Kazalo