V soboto ob 20.55 na TV SLO 1 Foto: Adrian Pregelj/RTV Slovenija
V soboto ob 20.55 na TV SLO 1 Foto: Adrian Pregelj/RTV Slovenija

Sobotni večeri na TV SLO 1 bodo od 30. januarja znova v znamenju satire, za katero bo tudi v novi, peti sezoni poskrbela uigrana ekipa ustvarjalcev oddaje Kaj dogaja? Z vami bodo vse vaše najljubše rubrike in imitacije, liki, ki so vas navdušili v prejšnji sezoni, se vračajo, oddaja pa se bo oplemenitila še z novo dozo skečev.

Voditelj gledalcem pred novo sezono sporoča:

»Tako kot vlada z ukrepi bomo tudi mi vsak teden poskusili Slovence presenetiti z novimi dozami smeha. Za trajni učinek priporočamo tedenski odmerek v soboto točno ob 20:55. Z ekipo januarja ne počivamo, ampak se intenzivno pripravljamo, da bi bila nova sezona Kaj dogaja? še boljša od prejšnje. Za zdaj je videti, da nam materiala tudi ti sezono ne bo primanjkovalo.«

Tilen Artač

V povsem samosvojem slogu bo oddaja Kaj dogaja? pretresla najbolj odmevne dogodke preteklega tedna in jih komentirala v zdaj že uveljavljenih rubrikah.

Napovednik: Kaj dogaja?

Za nadsinhronizacijo v Of D Rekord bosta še vedno skrbela Tilen Artač in Jure Mastnak. Reporterja Admir Baltić in Miha Brajnik ostajata stalnica oddaje, a čakajo ju nove, zahtevne naloge, ki bodo prinesle še več zabave. V pogovorni rubriki Kdo dogaja? se bodo predstavili najbolj zanimivi gosti iz sveta zabave, kulture, športa in politike. Nekateri med njimi pa nam bodo pomagali tudi v skečih ali bodo na Mali terasi celo zapeli. Ta ostaja veliki sklep vsake oddaje; zdaj je to že legendarna rubrika, v kateri bodo najbolj znani napevi dobili družbenokritično preobleko.

Da pa bo oddaja ostala popolnoma uravnotežena, pa bo še vedno skrbela rubrika PUP TV.
Ne zamudite prve oddaje, ustvarjalci so že v nizkem štartu.