Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Intervjuji, analize, kolumne, poglobljeni prispevki - #MMCTeden

Ivo Milovanovič - Arhiv

Igranje z ugledom

Marsikaj je mogoče prebrati, kaj se dogaja v NK Olimpija Ljubljana. Če bi potegnil črto pod vsem prebranim, so enotne ugotovitve: nerazumljivo, nešportno, neumno …

Bleferji!

Skoraj vsakdo razume, da je turnir za svetovno lovoriko zelo zahteven. Začne se s kvalifikacijami, ne preveč dolgimi pripravami (ni časa), prijateljskimi tekmami in nastopi.

Zahtevna skupna naloga!

Popolnoma razumem, da je eden izmed pomembnih razlogov, da si nekdo pride ogledat športno prireditev, uspeh tekmovalcev, tako v ekipni kot posamični konkurenci.

Človek športnik!

Moj odnos do uživanja nedovoljenih poživil je absolutno na ničelni toleranci.

Primer Kampl: Reprezentanca je nekaj več

Mene novica o ravnanju Kevina Kampla ni presenetila. Je pa res, da je nisem pričakoval v tem trenutku.

Kdo bo naslednji?

Se še spomnite izjav gospodov Mandarića in Stojića: "Luka je naša prihodnost! Njega smo si želeli pred Pušnikom! Ni razlogov za njegov odhod! Luka je …, Luka je … , Luka ima …" In še in še bi lahko ...

Vele(ne)mojstri ob odhodih!

Škof prvi, Škof tretji, Škof tako, Škof drugače. Ali pa: Zorman da, Zorman ne, Zorman svetovalec, Zorman v čakalnici. In še marsikaj drugega bi lahko zapisal.

Res ne vem!

Volitve predsednika Uefe, ameriške predsedniške volitve, pa tudi boj za stolček prvega moža OZN-a so zagotovo tudi in predvsem zaradi Slovencev in Slovenke spodbudile izredno zanimanje v Sloveniji.

Strah pred utrujenostjo

Kdor vsaj malo spremlja vrhunski šport in kulturo vedenja na tej ravni, dobro ve, da se kakršne koli odpovedi ne pošiljajo s SMS-ji.

Preprosto odveč!

Ne, tokrat ne bo nič o športu, čeprav bi si po vsem tem, kar se je dogajalo v zadnjem času, zaslužil prostor v tem razmišljanju.

O Mariboru in Olimpiji: Nepotrebno!

Kar nekaj sporočil in telefonskih klicev sem dobil z vprašanjem, ali je kazen za trenerja ljubljanske Olimpije Marka Nikolića pravična ali ne, ali lahko to vpliva na razplet državnega prvenstva in ...

Pravi (ne) odhajajo!

Šporar, Pušnik (prodaja, odpoved), ... Stojić (odpoved), ... Mandarić (prodaja) ... To bi bil lahko vrstni red odhodov pri Olimpiji. Pa najbrž ne bo. Vsaj kmalu ne.

Kovčki trenerjev so vedno pripravljeni pri izhodnih vratih

Skoraj ne mine dan, da ne bi dobili novice o odstopu ali o prekinitvi pogodbe kakšnega od trenerjev, menedžerjev ali selektorjev. Ne samo v nogometu, tudi v rokometu, košarki ali odbojki.

Nekaj posebnega!

Čudna so ta nogometna pravila, bolje rečeno, predpisi, pogostokrat pa je še bolj čudno in po svoje skrb vzbujajoče nenapisano vedenje.