Glasba
()
Pri Jožovcu z Natalijo
Natalija Verboten so se pridružili Magdalena Kropiunig, Jernej Kuntner in Danijel Malalan. Foto: RTV SLO
Pri Jožovcu z Natalijo
Od glasbe k humorju in nazaj. Foto: RTV SLO

Dodaj v

Natalija Verboten odslej ob petkih

Z bogatejšim programom
2. december 2005 ob 00:01,
zadnji poseg: 2. december 2005 ob 21:01
Ljubljana - MMC RTV SLO

Ljubitelji narodnozabavne glasbe imajo razlog več, da se veselijo petkovih večerov, saj bodo ti v znamenju oddaje Pri Jožovcu z Natalijo.

Prva oddaja iz novega petkovega večernega ciklusa je že bila prvič na sporedu v novem terminu in se bo vsak petek odslej na prvem programu TV Slovenija začela ob 20.00, z novim terminom pa je obogatena tudi z nekaj vsebinskimi novostmi. V prostorih Pri Jožovcu v Begunjah, legendarni Avsenikovi zibelki tovrstne glasbe, je tako odslej poleg glasbenih nastopov poskrbljeno še za zadostno količino humorja.

Od že poznanega k novostim
Še vedno se oddaja, ki je bila doslej na sporedu ob nedeljah, posveča predstavljanju avtorjev in izvajalcev vseh zvrsti tovrstnega glasbenega ustvarjanja pri nas. Voditeljici Nataliji Verboten tudi odslej delajo družbo različni izvajalci tako klasičnih narodnozabavnih slogov kot tistih, ki uporabljajo tudi bolj trendovske prizvoke, tem pa se bodo pridružili še izvajalci sorodnih pop zvrsti.

Na odru pa bodo od decembra za popestritev skrbeli še trije humorni liki, ki jih snujeta Branko Djurić - Djuro in Marko Pokorn. V njihovih vlogah pa se predstavljajo igralci Magdalena Kropiunig, Jernej Kuntner in Danijel Malalan.

Voditeljica in glasbenica

Natalija Verboten je poslušalcem tovrstne glasbe dobro poznana že kar nekaj let. Leta 2000 je nase opozorila s skladbo Rdeč ferrari, leto kasneje pa je s skladbo Na pol poti zmagala na Slovenski popevki. Glasbenica, ki se je nazadnje predstavila s skladbo Dva polcaja, pa se ne izogiba niti drugim glasbenim zvrstem, saj je se je preizkusila tudi v rockovskem duetu z zasedbo Šank Rock.

Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kaj ponuja Televizija Slovenij ...
link
Skriti spomin Angele Vode na TV-ju
147
8. april 2009 ob 21:53 Film Angela Vode, skriti spomin, posnet po resničnih dogodkih, so premierno prikazali na TV Slovenija. Razkrivamo vam anekdoto s snemanja.
Več novic ...
Kazalo