Foto:
Foto:
false
false

Med najbolj priljubljene kot tudi pogosto uporabljene talne obloge zagotovo sodita parket in laminat. Zdaj pa v ospredje ponovno prihajajo , ki so včasih imele nekoliko slabšalni pomen, saj vinil (PVC) sodi med plastične materiale. A področje vinila se je razvijalo in izboljševalo, zato je povpraševaje po njem ponovno naraslo. Tega se dobro zavedajo tudi pri LIP BLED, enem od modernejših podjetij na področju lesne industrije, ki ponujajo kakovostne vinilne obloge različnih vzorcev in dimenzij.

PVC - VINIL talne obloge odlikuje trajnost, saj so zaradi debele zgornje plasti iz vinila odporne na obrabo, umazanijo in omogočajo enostavno čiščenje oziroma vzdrževanje. Imajo zelo naraven videz in lahko izbirate med različnimi paletami dekorjev in vzorcev, od običajno lesenih, antičnih do imitacije kamna. Zgornja plast je obdelana z antibakterijsko in antistatično površinsko zaščito, zato so PVC – VINIL talne obloge primerne tudi za alergike. Klik sistem spoja omogoča enostavno polaganje, primerne pa so tudi za tla s toplovodnim talnim gretjem.

Talne obloge so prijetne in tople na dotik. Zaradi svoje obstojnosti so primerne za stanovanja in tudi bolj obremenjene prostore kot so pisarne, trgovine in restavracije.

Pri LIP BLED lahko izbirate med naslednjo kolekcijo PVC - VINIL talnih oblog:

  • WINFLEX PRO CLICK
  • WINFLEX PRO
  • WINFLEX HOME

WINFLEX je vinilna talna obloga, ki združuje dve najbolj zaželeni lastnosti talnih oblog, tj. lepoto in trajnost. Daje vam talno oblogo, ki je neverjetno obstojna ter hkrati atraktivna po obliki, videzu in teksturi. Posebej skrbno izbrani lesni dekorji, ki zaživijo v številnih modelih, dosegajo visoko stopnjo realistke s pomočjo združevanja najnovejših dosežkov na področju tehnologije, posnemanja videza in teksture lesa ter površinske zaščite.

Torej, če prenavljate hišo ali stanovanje in še vedno ne veste kaj izbrati za vaša tla, potem se med 13. in 18. septembrom oglasite na sejmu MOS v Celju, kjer vam bodo prijazni svetovalci podjetja LIP BLED pomagali z nasveti pri sami izbiri in vam predstavili številne novosti. Do 23. septembra pa lahko izkoristite tudi sejemske popuste v vseh poslovalnicah LIP BLED po Sloveniji.

Podjetje je velik strokovnjak tudi na področju notranjih in vhodnih vrat, stavbnega pohištva, modernih kljuk in lesenih oken. Prav slednja ponujajo izvrstno toplotno izolativnost, izdelavo »po meri« in dobro zvočno izolacijo. Z nakupom lesenih oken LIP BLED si lahko zagotovite tudi nepovratna finančna sredstva EKO sklada. Splača se obiskati vaš najbližji salon LIP BLED ali Celjski sejem MOS!