Aleksandar Luković letos ne želi več igrati za Srbijo. Foto: EPA
Aleksandar Luković letos ne želi več igrati za Srbijo. Foto: EPA

Napadalec Zenita iz Sankt Peterburga se je reprezentančno upokojil in se želi osredotočiti le na klubske tekme, do konca letošnjega leta pa Srbiji ne bo pomagal Luković, ki si prav tako kruh služi pri ruskemu klubu. Srbija v kvalifikacijah za Euro 2012 igra v skupini C, kjer je tudi Slovenija.

Lucho Gonzalez nova tarča marsejskih tatov
Zamaskirani tatovi so nogometašu Maresilla Luchu Gonzalezu ukradli luksuzni avtomobil in kreditne kartice. Argentinski vezist in njegova žena sta ostala nepoškodovana. V izjavi je policija zapisala, da so tatovi prisilili zakonca Gonzalez, da sta jim izročila kreditne kartice, ob tem pa so jima ukradli še bentleyja. "Oba sta šokirana. Za Lucha kot nogometaša je to brez dvoma stresna situacija. Takšne stvari se v zadnjih časih dogajajo pogosto, nogometaši Marseilla pa so postali tarče tatov," je po ropu dejal trener Marseilla Didier Deschamps.

Nogometaši francoskega moštva so večkrat žrtve tatov. Med tekmo osmine finala Lige prvakov proti Manchestru so neznanci oropali hišo predsednika kluba Jeana Clauda Dassierja, lani pa sta bila oropana tudi brata Andre in Jordan Ayew, sicer sinova slovitega ganskega nogometaša Abedija Peleja.