Ivan Durdov (levo) je bil tudi v Stožicah, ko so Domžale septembra 2022 že vodile z 0:2, a je zmaga na koncu ostala doma. Foto: www.alesfevzer.com
Ivan Durdov (levo) je bil tudi v Stožicah, ko so Domžale septembra 2022 že vodile z 0:2, a je zmaga na koncu ostala doma. Foto: www.alesfevzer.com

Durdov je v prvem delu prejšnje sezone igral za Domžale, se nato preselil k Oostendeju, ki ga je jeseni posodil španskemu Mirandesu.

"Bilo je napeto vse do zadnjega, vendar je zdaj vse urejeno in vesel sem, da sem tukaj. Včeraj zvečer me je poklical agent, danes zgodaj zjutraj pa sem se že odpravil na pot in prišel v Ljubljano. Zgodba in zgodovina kluba sta me prepričali takoj," je dejal Hrvat.

"Pričakovanja ob prihodu so zagotovo velika, a nadejam se, da jih bom izpolnil. Na koncu sezone se vsekakor želim skupaj s soigralci in navijači veseliti ponovne osvojitve naslova. S slovensko ligo sem se že spoznal. Za tekmeca, s katerim se bomo spopadli prihodnjo sredo, sem zadel prav proti Olimpiji. Komaj čakam, da začnem delo in da se tudi dokažem v zeleno-belem dresu," je dodal.

Boromisa: Bili smo potrpežljivi na trgu
V Prvi ligi je na 17 tekmah dosegel sedem zadetkov. "Bili smo potrpežljivi na trgu. Iskali smo profil igralca, ki nam lahko pomaga v napadalnem delu ekipe, in Ivan ima to, kar želimo dodati moštvu. Veseli smo, da je z nami, fant dobro pozna ligo, ima izkušnje z nastopanjem v njej, zato verjamemo, da se bo hitro vklopil v sistem igre in nam tudi pomagal z goli," je povedal športni direktor Olimpije Goran Boromisa.